Ravenův horoskop na září 2022: Koho čekají dny plné chmurů a koho zase ty šťastnější?

Ravenův horoskop na září 2022: Koho čekají dny plné chmurů a koho zase ty šťastnější?
Raven Argoni vás provede prvním podzimním měsícem a prozradí, co vás čeká a co vám hvězdy připravily. Pohodlně se usaďte a přečtěte si, jak si vaše znamení poradí se zářím. Co vás čeká?

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Na začátku se možná s nějakým neúspěchem setkáte v pracovním prostředí, ale to se bude ke konci měsíce zlepšovat tak, že můžete být povýšení. Dávejte si pozor na své zdraví. Virové chřipky vás můžou přepadnout a dostat k zemi. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Čeká vás aktivní měsíc, kdy moc času mít nebudete. Zejména se jedná o práci, vedlejší brigády, v podstatě budete řešit peníze. Nepouštějte se do dalších dluhů. V půlce měsíce vám nadřízený nabídne pracovní příležitost, kterou neodmítnete. Tento měsíc máte mimo jiné ideální čas na početí dítěte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Sice prožíváte bolestné období v oblasti lásky, ale zkuste si někam přesto vyrazit, možná na vás čeká životní láska. Než se do něčeho pustíte, pořádně si to promyslete. Možná se rozhodnete na sobě začít pracovat a jíst zdravěji, ale zase to nemusíte přehnět do extrémů.  

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Přestože léto nebylo podle vašich představ, nějak jste ho přežili, a to ne špatně. Se svým protějškem můžete naleznout řešení problémů, a to samé se týká i pracovní oblasti. Své zdraví nepodceňujte. Někdo blízký vás může požádat o pomoc. Nad něčím hodně přemýšlíte – a právě v půlce září naleznete řešení. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte kreativní období, využijte toho i v pracovním prostředí, ve kterém zrovna nezáříte jako hvězda. Máte příležitost k lepší práci. Ke konci září se najde někdo, kdo vás okouzlí. V půlce měsíce projdete zklamáním, protože se dozvíte, že někdo, koho máte rád, vás nehezky za zády pomlouvá.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Váš vztah vám nevyhovuje, chvilkami se cítíte šťastní, ale potom štěstí rychle vyprchá. Nejspíš bude jeden z vás nucen k rozhodnutí, až přijde ten správný čas. I přesto se neunáhlujte, protože můžete přijít o někoho, na kom vám skutečně záleží. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Je těžké přijít na to, která rada vám má pomoci a která spíše ublížit. Dejte na svoje předchozí zkušenosti a praxi. Určitě nevěřte někomu, kdo tvrdí, že neustálé změny v životě jsou správné. Zbytečně se s každým nevykecávejte a s penězi trochu hospodařte. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Budete mít větší obnos peněz. Takže vás bude lákat je taky utrácet, což můžete. Pozor na vaši partnerku, která se těší z vašich výhod a vy podléháte tlaku její dominance. Lvice čeká zase péče o slabší členy rodiny.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste už nějakou dobu nezadaní a nedaří se vám najít protějšek, se kterým by to vydrželo nebo mělo smysl. Ale blíží se k vám konec tohoto trápení. Stejně jako lvy na vás čeká více peněz. Mějte se na pozoru s unáhlenými rozhodnutími, jinak už to nepůjde vrátit zpět.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Stále se trápíte kvůli své minulosti, kterou už nezměníte. Posbíráte ztracenou energii a vydáte se lepším směrem. Dostaví se k vám dobrá zpráva s nabídkou lepší pracovní příležitosti a s lepším vztahem v rodině.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Možná se potýkáte se závistivými urážkami v práci. Nenechte se srazit na kolena a přestaňte se bavit s kolegy, kteří to s vámi nemyslí dobře. Pokud by to pokračovalo, zamyslete se nad jinou prací. A nejen nad prací, ale vším, co se vám nedaří. Směr, kterým jdete, vám možná není souzen.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Samá práce a školení – to může vést ke změně na pracovišti například v podobě nových technologií nebo postupů, kterým hned rozumět nebudete. V partnerském životě vám to klape. Dávejte si pozor na to, co říkáte, protože pomluvy vás mohou pošpinit, přitom pravda stojí jinde.

Zdroje článku: