6 znamení zvěrokruhu, která milují chaos. Zjistěte, jestli patříte mezi ně

6 znamení zvěrokruhu, která milují chaos. Zjistěte, jestli patříte mezi ně
Existují lidé, kteří by chaos nemohli vytvořit za žádnou cenu, protože by se cítili provinile. Ale jsou i lidé, kteří vyvolávají chaos opravdu rádi. Víte, že na tom, kdy jste se narodili, záleží do určité míry to, jak se zachováte vy?

Štír (23. října – 21. listopadu)

Milovat chaos a přinášet ho lidem je to, co od vás můžou ostatní očekávat. Jste velmi chytří a milující, ale též jste nejhorší manipulátoři a s lidmi manipulujete pomocí svádění, slibů bohatství a lží. Kde přesně způsobujete nejhorší chaos? V lásce. A je vám jedno, jestli s vámi někdo prožil velkou lásku a skončil se zlomeným srdcem. Je to vaše vizitka. Milujete to.

Lev (23. července – 22. srpna)

Házíte opatrnost za hlavu a děláte si, co chcete, kdy chcete, bez ohledu na to, jaké to má důsledky. Jste svéhlaví a egoističtí. Vše děláte svým vlastním způsobem. Končí to tím, že v životě příliš nedocílíte toho, čeho chcete. Toto bohužel neberete v úvahu a jdete svou cestou, dokud nedostanete, co chcete. Tím způsobujete chaos. Chaos způsobuje zmatek, zraněné city, nejistotu a další věci. Způsobování chaosu je jednou z vašich oblíbených kratochvílí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Způsobujete rozruch jen proto, abyste viděli, co se stane. Nezajímá vás, jak to všechno dopadne, jen to, kolik problémů dokážete způsobit. Díky chaosu se cítíte naživu. Netušíte, co děláte, ale všechny vaše činy jsou neustále v chaosu. Chaos je váš způsob, jak se vypořádat s realitou. Způsobování problémů a chaosu je váš koníček.

Způsobování problémů a chaosu je Lva koníček, Zdroj: BlueSkyImage / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenávidíte chaos, ale rádi ho vytváříte. Jeden by řekl, že chaos zbožňujete. Ve skutečnosti věříte, že máte pravdu, ať se děje cokoliv. Cítíte se uraženi všemi, kdo s vámi nesouhlasí. Abyste dokázali, že máte pravdu, vytvoříte spoustu lží, abyste dotyčného dostali na svou stranu. Když jsou lži odhaleny, nastává chaos.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chaos je pro vás přirozený. Soudě podle znamení, většinou to jste vy, kdo miluje šílenství spojené s drogami, hudbou, rychlými auty a nelegálním podnikáním. Jste šťastni za chaos, jelikož představuje nedostatek kontroly, nekontrolovatelné okolnosti a divoké nepředvídatelné výsledky. Pro vaši mysl to pravé. Pokud někde vznikne chaos, rádi ho uhasíte benzínem. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Spadáte do dalšího znamení, které se nudí natolik, že musí vyvolávat chaos. Máte potom radost, že se něco rozpadá. Ve své mysli si představujete katastrofy, uspokojuje vás imaginární zvuk křičících lidí. Jste největší podivín i nejšílenější ze všech znamení zvěrokruhu.

 

Zdroje: