Co vás podle Mayského horoskopu čeká v únoru: Mak řeší sebelásku, Pax rodinu

Co vás podle Mayského horoskopu čeká v únoru: Mak řeší sebelásku, Pax rodinu
Konečně zase přinášíme Mayský horoskop, který odhalí mnohé informace. Mayové se vždy snaží, abyste se měli co nejlépe, a jak? Podporují pozitivní energie kolem vás a zároveň hledají způsoby, jak vás ochránit od všeho zlého. Podívejte se na svoje znamení podle data narození a inspirujte se na druhý měsíc v roce.

Ch'en (2. 1. – 21. 1.)

Už dlouho máte velké sny, které si myslíte, že jsou nereálné. To jste ale přesně vy - vždy chcete více než ostatní, protože víte, že nic není nemožné. Těšte se na únor! 

Yax (22. 1. – 10. 2.)

Váš život, vaše pravidla. Dávejte si ale pozor, abyste někdy nebyli až moc radikální, protože to může ubližovat lidem kolem vás. 

Zac (11. 2. – 2. 3.)

Běžte si za svým, v únoru neřešte věci, které se vám nepovedou. Potřebujete totiž odstranit negativní návyky, hlavně ty myšlenkové, které vás brzdí v posunu, ať už mluvíme o práci nebo o osobním životě. 

Keh (3. 3. – 22. 3.)

Někdy máte v životě pocit, že už jste dokázali úplně všechno a ztrácíte motivaci, začínat cokoliv nového. V únoru si uvědomíte, že každý den je nový začátek. Hlavní je, abyste dokázali vystupovat ze svojí komfortní zóny. 

Mak (23. 3. – 11. 4.)

V únoru je vašim hlavním tématem sebeláska. Budete mít totiž příležitost zastavit se na nějakou dobu sami se sebou, a tak se ukáže, že rozdáváte více energie některým lidem, než by si zasloužili. 

K'ank'in (12. 4. – 1. 5.)

 V únoru si připomenete staré časy. Možná přijde pozvání na sraz ze školy nebo potkáte někoho, koho jste opravdu několik let neviděli. Vybavíte si tak dávné vzpomínky a přehodnotíte některé situace, které jste původně považovali za zlé. 

Muwan (2. 5. – 21. 5.)

Co doopravdy chcete? To je otázka pro únor. Pokud máte roztříštěnou pozornost a děláte sto věcí najednou, nikdy nedostanete to, co doopravdy potřebujete. Zaměřte se na pár věcí, ke kterým budete směřovat. 

Muwanové nevědí co dřív, jejich pozornost se upírá mnoha směry, Zdroj: ArtFamily/ Shutterstock

Pax (22. 5. – 10. 6.)

Ve vaší rodině dochází k velkým změnám, a to pozitivním. V únoru se konečně vyřeší staré křivdy a znovu oživíte vztah s některými z členů rodiny. Záleží vám na vašich blízkých a oni to vědí. 

Kayab (11. 6. – 30. 6.)

Není to o tom, že nemusíte být všude, vy ani všude být nemůžete! Opravdu se vám v životě daří a v únoru budete hodně přemýšlet nad svým časem, komu ho věnovat a komu ne. 

Kumk'u (1. 7. – 20. 7.)

Nikdy neříkej nikdy. V minulosti vás hodně lidé demotivovalo, protože vám dali špatné rady. V únoru budete více pracovat na tom, jak si střežit své soukromí a nepouštět si tolik lidi k tělu. 

Wayeb (21. 7. – 25. 7.)

Neustálým stěžováním to nikam nedotáhnete. V minulosti jste bohužel ublížili několika blízkým lidem, ať už vědomě nebo nevědomě a musíte nést následky.

Pop (26. 7. – 14. 8.)

Máte tendenci všechno velmi důrazně ukončovat, ale v únoru se prokáže, že nikdy nic nekončí. Čelíte tak minulosti, musíte být připraveni a posílí vás to. Každý růst, ale vyžaduje určitou oběť. 

Wo (15. 8. – 3. 9.)

Po pracovní stránce potřebujete vymyslet, jak budete pokračovat. Máte hodně práce, ale nechcete se jí vzdát, protože vás baví a vidíte potenciál. Možná by byla dobrá cesta najít si zaměstnance nebo začít spolupracovat s někým zkušenějším. 

Sip (4. 9. – 23. 9.)

Nečekejte pomoc, pokud ostatní jen zneužíváte. Lidé si někdy myslí, že když dělají charitu, jsou lepšími lidmi, začít ale vždy musíme v naší rodině - v únoru přehodnotíte vaše vztahy. 

Sotz (24. 9. – 13. 10.) 

Z chyb se člověk učí, vezme si je pozitivně a jede dál - takto k tomu přistupujte. Každý máme totiž období, kdy se nám nedaří, ale to je jen proto, abychom potom ocenili ty dobré časy. 

Zapomeňte na chybu, zapamatujte si lekci, Zdroj: Coompia77/ Shutterstock

Sec (14. 10. – 2. 11.)

Konečně se začnou dít věci, vy potřebujete být pouze připraveni přijímat - otevřete ruce i srdce a neřešte, co si kdo myslí. Bylo dost trápení, starostí a negativních lidí.

Xul (3. 11. – 22. 11.)

Začnete přemýšlet nad společenskými systémy, protože možná více žijete podle nich než podle sebe. Pravidla a zákony se samozřejmě musí respektovat, ale větší část života máte ve svých rukou. 

Yaxk'in (23. 11. – 12. 12.)

Víte, že máte svoji pravdu, nepotřebujete ji nikomu vnucovat, tak proč byste měli poslouchat ostatní. Ať si každý myslí a dělá, co chce. 

Mol (13. 12. – 1. 1.)

Máte jinak nastavené hranice bolesti, strachu a odvahy než většina lidé kolem. Proto buďte citliví a jemní, hlavně v únoru. Přijde několik znamení, která vás navedou na správný směr v pracovním životě. 

Zdroj článku:
  • Autorský text