Vytvořte si ochranný štít: Tinkturou z lichořeřišnice, protivirovými éterickými oleji nebo solnou koupelí

Vytvořte si ochranný štít: Tinkturou z lichořeřišnice, protivirovými éterickými oleji nebo solnou koupelí
Předcházejte podzimním virózám laskavou péčí. Kromě milého slova vás spolehlivě ochrání bylinné tinktury, éterické oleje a solná lázeň. Propojením léčivých účinků bylinek a pohodové atmosféry rodinné pospolitosti děláte pro zdraví své i blízkých maximum.

Přírodní tinktury pravých indiánů

Pro posílení imunity pravidelně užívejte bylinné tinktury z původních oblastí indiánských kultur - echinaceu nebo lichořeřišnici. Pokud jste si nestihli připravit tinkturu domácí, seženete je v každé dobré lékárně nebo bylinném obchodě. Echinacea - třapatka nachová, všestranná šamanská bylinka zabrání infekci průdušek a plic, zánětům, plísním a veškerým nemocem z nachlazení. Lichořeřišnice, lidově kapucínka, podpoří močový měchýř, plíce a centrální nervový systém. Obě bylinky působí antibioticky bez vedlejších účinků. 

Éterické oleje do aromalampy

Na provonění, které nám dodá psychickou podporu, a pročištění domova, používáme protivirové éterické oleje. Vhodné jsou eukalyptus globulus (pro děti druh radiata), ravintsara, tea tree, tymián, borovice nebo levandule. Nejprve místnost krátce vyvětráme, poté necháme vůně pomocí aromalampy nebo difuzéru na dvacet minut naplnit místnost. Opakujeme dvakrát až třikrát denně. 

Zázračná sůl

Mořskou sůl smícháme se sušenými bylinkovými květy – měsíčkem, růží, chrpou a vmícháme do teplé koupele. Sůl prohřeje celý organismus a postará se o hlubokou regeneraci našeho těla. Účinek koupele podpoříme příjemnou masáží celého těla nebo reflexních zón na ploskách nohou. 

Nezapomínejte ani na upřímný úsměv a milá slova. Pozitivní mysl je prvním ochranným štítem, který stojí jen trochu úsilí a pozornosti.