Jak reagujete na urážku podle znamení zvěrokruhu?

Jak reagujete na urážku podle znamení zvěrokruhu?
Pokud nás někdo urazí, reagujeme špatně – alespoň většina z nás. Někdo si z toho nic moc nedělá, někdo se urazí a někdo začne běsnit. V tomto článku se dozvíte, jak máte předurčeno reagovat na urážku v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 9. dubna)

Pokud vás někdo urazí, přejdete do útočného režimu. Nezřídka se stane, že se budete chtít pomstít dotyčnému nebo mu rovnou dáte najevo, že se vám to nelíbí, často fyzickými útoky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jedná-li se o průměrně závažnou urážku, necháte to být. Ovšem pokud vás někdo urazí extrémně, hned mu to vrátíte a nepřestanete, dokud nebudete mít jistotu, že se dotyčný poučil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Odejdete s myšlenkou, že dotyčný člověk je pod vaši úroveň, pokud se takto chová, a myslíte si, že vám dotyčný pouze závidí vaše schopnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Po urážce se budete cítit ublíženě a dlouho budete studovat, proč se to stalo. Teprve až po delší době přejdete do útočného režimu a budete vymýšlet pomstu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Člověk, který vás urazí, má obrovský problém. Dotyčnému se okamžitě vysmějete do obličeje a vymyslíte nějaký vtipný citát na jeho účet.

Dotyčnému se okamžitě vysmějete do obličeje, Zdroj: Khosro / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vás někdo začne urážet, napřed si myslíte, že se jedná o vtip. Pokud s tím nepřestane, zjistíte, že vás skutečně uráží, a vrátíte mu to ve velkém, aby pykal za svůj čin.

Váhy (23. září – 23. října)

Urážku přejdete, ale později se k ní ve svých myšlenkách vrátíte a budete na sebe opravdu naštvaní, poněvadž jste si nestáli za svým a až později vás napadají rozumné argumenty, jimiž jste mohli slovního útočníka odrazit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud někdo zraní vaše city urážkou, zejména nezakládá-li se ona urážka na pravdě, opravdu se rozzuříte. Vymyslíte a uděláte cokoliv, aby dotyčný dostal svou lekci a neodvážil se to zopakovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Urážek směřovaných na vaši osobu si vůbec nevšímáte. Říkáte si, že to určitě nebylo pouze proti vám, nýbrž proti celé skupině lidí, a brzy na celou tu věc zapomenete. Nikdy se nehádáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Víte, že ne každý vás bude mít rád, a proto při urážce pouze vyvalíte oči a poté začnete ignorovat dotyčného člověka, poněvadž víte, že vás nemá rád. Jen dotyčného litujete, protože každý může vidět, jak je slabý. Tím to pro vás skončilo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na názoru člověka, který vás urazil, vám vůbec nezáleží, a podle toho se také zachováte. Pro vás se tento člověk stane méněcenným a také mu své myšlenky projevíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Po urážce se cítíte hodně zraněni, ale jako pomstu dáte dotyčnému člověku najevo, že se cítíte mizerně a všechno to je jeho chyba. Je pro vás těžké vypustit urážku.

Zdroj článku: