Partnerský horoskop na 3. červnový víkend: Štíři napraví svůj vztah, Váhy opustí strach

Partnerský horoskop na 3. červnový víkend: Štíři napraví svůj vztah, Váhy opustí strach
Měsíc ve Vodnáři a Saturn nejsou dobrými sousedy. V pátek to drsně pocítíme ve vztahu. V neděli Měsíc vstoupí do vlivu Ryb, což nám dodá emocionální stránku naší osobnosti. Co čeká tento víkend v partnerství vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je možné, že ve vztahu existuje problém, který nevidíte. Všímejte si různých detailů, pomohou vám vztah napravit. Pokud se v neděli probudíte a budete si pamatovat sen s partnerem, měli byste se zaměřit na jeho rozšifrování. Ukáže vám to nedostatky ve vašem vztahu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít pocit, že vám partner vůbec nerozumí a ani se o to nesnaží. Domníváte se, že proti vám poštval všechny vaše přátele. Příliš s partnerem tento víkend nemluvte, nebudete mít dobrou náladu a mohli byste pokazit váš vztah. Dobrá nálada se vám vrátí v neděli. Obnovíte svou lásku k partnerovi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít skvělou náladu a vymyslíte něco, co pozvedne náladu také vašemu partnerovi. Může se jednat o dárek, který mu koupíte, nebo o společný výlet za poznáním přírody. V neděli se stanete příliš roztěkanými a místo času stráveného s partnerem budete pomáhat lidem.

Rak (22. června – 22. července)

Ve vztahu se budete potýkat s problémy, poněvadž Měsíc společně se Saturnem vám nebudou věstit nic dobrého. Budete se cítit odcizení od partnera, ale ty dva dny vydržte. Již v neděli vám Měsíc pod vlivem Ryb přinese zaslouženou odměnu. Partner k vám bude velmi nakloněn.

Lev (23. července – 22. srpna)

V počátku víkendu nebudete chtít svého partnera ani cítit. Vztah vám přijde chladný a nepřínosný. Změníte názor v sobotu odpoledne. Do vaší mysli se navrátí láska. Hlubší intimní spojení očekávejte v neděli, kdy Měsíc vstoupí do vlivu citlivých Ryb.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek rozhodně nedělejte ukvapená rozhodnutí, mohli byste se pohádat s partnerem. Ani promyšlená rozhodnutí není radno tento den dělat. V sobotu odpoledne, kdy se Slunce dostane pod vliv Blíženců, se vám vyjasní mysl. V sobotu večer si užijete společně strávený čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Na začátku víkendu budete mít pocit strachu, že pro svého partnera již nejste přitažliví. Připisujte vlivu Saturnu to, že se váš partner cítí pod psa. V sobotu vás tento pocit opustí. V neděli na sobě provedete změnu. Než tak učiníte, přemýšlejte, zda to partnera potěší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek si konečně uvědomíte, jaký aspekt stojí za problémy ve vašem vztahu. Začnete pracovat na zlepšení mezi vámi a vaším partnerem. V sobotu budete uvolněnější a optimističtější, co se týče společně stráveného času. Pocit lásky a pohody je pro vaše znamení přichystán v neděli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Partner by mohl jásat, poněvadž budete tento pátek po dlouhé době o víkendu doma, nicméně jásat nebude. Nebudete mít náladu se o čemkoliv bavit a izolujete se. V sobotu půjdete ven. Nezapomeňte vzít partnera s sebou a učiňte to také v neděli, kdy půjdete na návštěvu k těm, které znáte již od narození.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner se může připravit na to, že s vámi nebude rozumná řeč, a to hlavně kvůli vaší neschopnosti vykonávat řádně vaši práci. V sobotu se uklidníte a budete pracovat na omluvě pro vašeho partnera. V neděli můžete vzít partnera ven, poněvadž budete chtít dělat něco pro ostatní lidi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vše, co budete chtít udělat, se v pátek setká s neúspěchem, a nejinak tomu bude i v případě vztahu. Ještě ho neukončujte, hned v sobotu se vašemu vztahu hvězdy i planety nakloní. Je to nejlepší čas na romantiku. V neděli vám něco bude říkat, abyste učinili partnera šťastným, tak se toho nebojte.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek můžete mít pocit, že vás nikdo včetně vašeho partnera nemá rád a všichni se vám snaží ublížit. Za tuto negativní energii nemůže nikdo jiný než Saturn. V sobotu vám bude lépe a budete připraveni svému partnerovi poskytnout péči, která mu od vás chyběla.

Zdroj článku: