Soupeři a konkurenti: Jak se postavit k jednotlivým znamením v případě boje

Soupeři a konkurenti: Jak se postavit k jednotlivým znamením v případě boje
Každý člověk je obdařen vlastnostmi, díky kterým může v konkurenci obstát. Každý na to jde trochu jiným způsobem. Chcete-li se někomu postavit a zvítězit nad ním, musíte znát dobře jeho taktiku. Přečtěte si, jak se k soupeři staví jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran

Konkurenti ve znamení Berana bývají přímí a neústupní. Berani jsou energičtí a bojovní. Jejich slabiny spočívají ve výdrži a trpělivosti. Při delším zápasu mohou být nepozorní a začnou dělat chyby. Je-li jejich protivník dostatečně trpělivý, mohou se unavit a sami si za krátký čas zapříčinit svou prohru. 

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Býk

Vyvarujte se otevřenému útoku na konkurenta ve znamení Býka. Snažte se mu ukázat, že je dostatek prostoru pro obě cesty, jak tu vaší, tak jeho. Místo bojů uspořádejte mírové jednání s cílem dosáhnout kompromisu. S Býky jednejte vždy s respektem a už vůbec se mu nebojte vyjádřit svůj obdiv.

Blíženci

Blíženci jsou akční a s radostí se vrhají do všech soutěží. Bývají vždy připraveni pustit se do šarvátek a slovních přestřelek. V nejhorším vytahují tajné zbraně svého pohotového myšlení jako jsou sarkastický humor a jízlivé poznámky. Neskákejte jim na udičku a reagujte stručně a výstižně. Rozhodně si neberte jejich urážky osobně, v konkurenčním boji s Blíženci jde čistě jen o radost z boje samotného.  

Rak

Raci jsou mistry triků a lstí. Dlouho se drží zpátky a zaútočí, když to nejméně čekáte. I přestože často působí velmi pasivně, pokud je někdo k souboji přímo vyzve, vystartují nečekaně agresivně. Sledujte jejich výraz v obličeji, řeč těla a tón hlasu, ty prozradí více než samotná slova a činy. 

Berani jsou energičtí a bojovní. Jejich slabiny spočívají ve výdrži a trpělivosti.

Lev

Respekt a obdiv, to jsou pocity, které Lvi v ostatních často vzbuzují. Mívají nesmírně pevnou vůli a nezdolnou výdrž, která jim pomáhá dosáhnout vytyčených cílů. Chcete-li je porazit, musíte být stejně, ne-li více úporní a odolní. Sledujte jejich konání zpovzdálí a učte se taktice Lva, poté se je pokuste na jejich cestě zpomalit a překvapit je před vítěznou čárou. 

Panna

Panny představují nesmírně silné konkurenty. Se svou inteligencí a pragmatismem se svému odpůrci rádi postaví čelem a nevinným způsobem zasáhnou na pravém místě. Rádi se svým soupeřem vedou intelektuální debaty, ve kterých se snaží najít soupeřovo slabé místo a jakýmkoli způsobem jej zmást či vyprovokovat. Jediným způsobem, jak čelit v boji soustředěným Pannám bývá uplatnit proti nim jejich vlastní taktiku v plné síle.

Váhy

Konkurenti ve znamení Vah působí na své protivníky sebejistě, i přestože jsou uvnitř rozpolcení a nejistí. Jejich specialitou je, že neustále mění své názory a odbíhají od svých záměrů, čehož může odpůrce lehce využít. 

Štír

Štíři opravdu neradi prohrávají. Někdy je jejich touha po výhře natolik silná, že se uchýlí až k nemorálním praktikám. Avšak radost z porážky druhého si vychutnávají plně pouze tehdy, vyhrají-li poctivě. Jejich lstivé plány jsou důmyslně připraveny a proto by se jejich protivník neměl vrhat do zbrklých útoků a bezhlavě vystavovat svá zranitelná místa. 

Střelec

Střelci mají před ostatními navrch se svou obrovskou zásobou energie. Abyste s nimi udrželi krok, musíte být neustále na pozoru. Střelci dokáží rychle vyrazit, ale při delším výkonu jim chybí výdrž. Jsou pružní a jejich bleskové útoky málokdo očekává. Snažte se proto zůstat pozorní a buďte vždy připraveni jejich útok odrazit.

Kozoroh

Kozorozi jsou silným protivníkem. Mají výborné analytické schopnosti, umí si výborně a do nejmenších detailů, naplánovat odvetný útok. Jejich slabou stránkou může být větší spoléhání na rozum a potlačování intuice. Z rovnováhy je může vyvést nečekaná klička ze soupeřovy strany.

Vodnář

Konkurenti ve znamení Vodnáře jsou neodbytnými a pohotovými protivníky. Jediná cesta jak se jim postavit je stimulovat jejich lehkovážnost a vyvést je z rovnováhy. Vodnáři mají hlavu plnou pochybností a nemají trpělivost dlouho čekat. Najdete-li jejich slabou stránku, zaručeně je vyvedete z míry. 

Ryby

Soupeři ve znamení Ryb se často tváří jinak než myslí. Proto chcete-li se jim postavit, musíte porozumět tomu, co mají v úmyslu. Snadno vás dokáží vlákat do pasti tím, že předstírají, že vám podlehli, přičemž po celou dobu vědí, že nad vámi mají kontrolu. U Ryb platí: “S trpělivostí nejdál dojdeš.”

Zdroje:

https://astrostyle.com/career-horoscopes/

Astrologie vztahů, Gary Goldschneider