Proslavila se jako Carol v seriálu Krok za krokem. Dnes má za sebou vážnou nemoc a show, která skončila po týdnu

Proslavila se jako Carol v seriálu Krok za krokem. Dnes má za sebou vážnou nemoc a show, která skončila po týdnu
Herečka, autorka a modelka z Playboye. Suzanne Somersová si svou kariéru postavila hned na několika pilířích. Nejznámější je ale bezpochyby díky americkému sitkomu „Krok za krokem“, kde hrála po boku Patricka Duffyho. Tento seriál skončil před třinácti lety, ale Somersová zůstala i tak aktivní.

Další role v seriálech a krutá diagnóza

Po ukončení seriálu „Krok za krokem“ se Somersová objevila v několika dalších televizních produkcích, například v seriálech „Plný dům“, „8 – Track-Flashback“ anebo ve vlastním pořadu „The Suzanne Somers Show“. Všechny tyto seriály se natáčely a vysílaly v devadesátých letech.

Na začátku nového století dostala Somersová nejspíše nejhorší možnou diagnózu. Lékaři u ní našli rakovinu prsou. Její (nakonec úspěšný) boj proti nebezpečné nemoci dokumentovala ve svých knížkách. Především její knihy o svépomoci byly populární, i když byly kvůli nepřesnostem různými doktory silně kritizovány.

Cesta na Broadway a další výstupy

V roce 2005 dokázala rakovinu porazit a s novou silou se pustila do čerstvého projektu: vlastní dílo na světoznámé Broadwayi. „The Blonde in the Thunderbird“ byla one-woman-show, během které Somersová mluvila o svém životě, své kariéře, a hlavně o svém boji proti rakovině. Bohužel se show ani u kritiků ani u diváků nechytla, a po pouhém týdnu show skončila.

V roce 2012 produkovala Somersová dva pořady (Breaking Through, The Suzanne Show), do kterých si zvala několik hostů na zajímavé rozhovory. O tři roky později se objevila v americké verzi Stardance, kde se svým tanečním partnerem dostala na deváté místo.

Aktuálně si Somersová užívá důchodu a neobjevuje se již moc často na obrazovkách. Naposledy byla vidět v jednodílném výstupu v seriálu „Home and Family“.