Jak sedí znamení zvěrokruhu na Vladka Dobrovodského z vyvolených?

Jak sedí znamení zvěrokruhu na Vladka Dobrovodského z vyvolených?
Vladko Dobrovodský se narodil 12. května 1978 v Brně ve znamení Býka. Zajímalo nás, jak na něj sedí horoskop z pohledu jeho znamení

Vladko se narodil ve znamení zvěrokruhu Býk

Charakteristikou lidí narozených ve znamení Býka je jejich klidná a vyrovnaná povaha. Býci všeobecně nemají rádi konflikty a jde jim o to, aby lidé okolo nich byli spokojení. Kdo viděl již zmiňovanou show a sledoval počínání Vladka ve vile, zřejmě nabyl dojmu, že tady se hvězdy slušně řečeno netrefily.                                                                         

Zkusme se ale na to podívat tak nějak komplexně

Vladko ve vile patřil bezesporu mezi takzvané tahouny zábavy pro diváky. Pokaždé se mohli diváci těšit co zase Vladko předvede za cholerický výlev. Čekali, jestli se před  kamerami rozpláče, nebo jinak projeví svojí hysterickou povahu. Otázkou je, jestli právě tyto projevy byly čistě odrazem jeho povahy, nebo jestli to byl jen čistý kalkul na udržení se ve hře. Každopádně, diváky to evidentně bavilo a dovedlo ho to k vítězství.

Stáhnul se z veřejného života a začal žít ve Španělsku

Sám osobně se považuje Vladko za pragmatického věčně nespokojeného pesimistu. To se znamením Býka přímo nekoresponduje, ale na druhou stranu je to člověk nad míru citlivý se smyslem pro vše krásné a má rád harmonii a svůj klid.

To že má rád svůj klid ukazuje i to, že se po vítězství hned první řady reality show VyVolení stáhnul z veřejného života a začal žít ve Španělsku, kde není mediálně známý.  Pokud už náhodou poskytne rozhovor, většina redaktorů kteří s ním mluvili se shoduje v tom, že je to příjemný, stále dobře vypadající muž, se kterým se dá mluvit na jakékoliv téma.

Možná, že kdyby se v roce 2005 nerozhodl zúčastnit televizní show, zůstal by v podvědomí svých přátel a známých jako člověk, který se otevřeně hlásí ke své homosexualitě, je klidné a vyrovnané povahy a otevřeným konfliktům se vyhýbá obloukem. Tím by na něho charakteristika znamení Býka seděla do puntíku.

Nicméně, Vladko se do paměti diváků zapsal úplně jinak: Jako extrémně citlivý hysterický cholerik s černými kučerami uklidňující se ve svém houpacím křesle.

zdroj:

  • autorský text