Hollywoodské páry, které se rozešly v době karantény

Hollywoodské páry, které se rozešly v době karantény
Karanténa u mnoho z nás může znamenat osamělost, nevídané množství volného času, špatné nálady, které vedou až k depresím – a v takovém prostředí je mnohdy těžké vydržet také se svou „drahou polovičkou“. To ví také hollywoodské páry, které podlehly tomuto tlaku a během pandemie se rozešly. Které páry to byly?

Carly Waddell a Evan Bass

Jestli sledujete TV Show na Netflixu, jistě jste si všimli reality show „Bachelor in Paradise“, kde se právě tito dva seznámili – a nakonec se i vzali. Nicméně po třech letech manželství se rozhodli, že se pokojně rozvedou. Jejich cesty se rozdělily 23. prosince 2020. Nicméně tito dva k sobě mají stále úctu, což je také dobře s ohledem na to, že spolu vychovávají dvě děti – dvouletou Isabellu Evelyn a ročního Charlese Wolfa.

Johnny Galecki a Alaina Meyer

Johnny Galecki, hvězda The Big Bang Theory, se svou přítelkyní Alainou Meyer hrdě oznámili narození svého prvního syna v prosinci 2019. Nicméně o necelý rok později, v době pandemie přišli s nečekanou zprávou – a to, že se rozcházejí. Nikdo tomu nechtěl věřit, nicméně je tomu opravdu tak. Před tím, než se Johnny dal s Alainou dohromady, chodil také se svou hereckou manželkou, seriálovou Penny, jíž představovala herečka Kaley Cuoco. Dodnes se spekuluje o tom, zda to nebyl pouze marketingový tah.

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy

Bývalá hvězda seriálu Plný dům, Mary-Kate Olsen podala žádost o rozvod s manželem Olivierem Sarkozym po pěti letech manželství. Mary-Kate, která v současné době hraje v seriálu Grey's Anatomy, žádost podepsala již 17. dubna 2020, ale newyorské soudy byly kvůli pandemii covid-19 omezeny a nepřijímaly žádosti o rozvod. Pár si vždy střežil své soukromí a neprozradil žádné podrobnosti o rozchodu.

A jak zvládáte karanténu vy?