Čím bude zářijový úplněk, přicházející ve znamení Ryb, zvláštní?

Čím bude zářijový úplněk, přicházející ve znamení Ryb, zvláštní?
Který zářijový den můžeme očekávat úplněk? Bude to přesně 10. září 2022 v 11 hodin a 58 minut. Zářijový úplněk bude tentokrát ovlivněn znamením Ryb.

Zářijový úplněk

Zářijový úplněk se nazývá také kukuřičný nebo sklizňový úplněk. Svůj název získal díky období, kdy se v Americe sklízí tamní nejrozsáhlejší plodina – kukuřice.

Znamení Ryb během zářijového úplňku ovlivní především naše chodidla a prsty u nohou, podvěsek mozkový, šišinku a její hormon melatonin a také budou ovlivněny naše hormony endorfiny.

Citlivé orgány proto nezatěžujte a věnujte jim patřičnou péči. Co například říkáte na příjemnou a uvolňující koupel nohou? Můžete navštívit pedikúru, dopřát svým chodidlům jemnou masáž pomocí pečujících a uvolňujících olejů a můžete si jít zaplavat. Plavání dostatečně uvolní celé vaše dolní končetiny.

Jako při každém úplňku, není vhodné podstupovat žádné lékařské zákroky. Bude vhodnější, když se necháte přeobjednat na jiný termín.

Na zahradě můžete sbírat kořeny bylinek, není vhodné stříhat živý plot a sbírat nadzemní části bylin. Na zahradě neřezejte stromy ani keře a nezaštipujte květiny ani zeleninu.

Během zářijového kukuřičného úplňku můžete pociťovat rozjívené emoce, můžete být přecitlivělí, plaší a můžete trpět špatnými náladami, někdy až depresemi. Budete-li pociťovat melancholii, neklid, rozladěnost, budete-li netrpěliví a například budete řešit konflikty ve vztazích, začněte více pečovat sami o sebe.

Zkuste si odpočinout, relaxujte a věnujte čas a ticho pouze sami sobě. Zklidněte rozbouřené myšlenky a nechte je odplynout. Uvědomte si, že vaši situaci jen zhoršují a v podstatě je nepotřebujete. Co potřebujete je čistá a otevřená mysl, která není pokřivená žádnými domněnkami.

Dopřejte si wellness pobyt nebo příjemný kulturní zážitek, díky kterému se povznesete nad problémy a starosti všedního dne. Někdy stačí procházka v přírodě nebo v lese a vaše mysl se zázračně pročistí.

Wellness pobyt by mohl být příjemným zpestřením, Zdroj: Kzenon/ Shutterstock

Trpět můžete také nespavostí a tokem sebedestruktivních myšlenek. Snažte se v tomto období vyhýbat alkoholu, drogám a také hádkám. Pijte dostatek čisté vody, bylinných čajů, například meduňkového, heřmánkového nebo mateřídouškového, které vás uklidní a naladí na odpočinek.

Zářijový úplněk nám může pomoci srovnat si své priority a své hodnoty. Tento úplněk budeme vnímat mnohem klidněji, než rozbouřený srpnový úplněk, který se nesl ve znamení Vodnáře.

Dejte si pozor na ukvapené závěry, radši si vše dvakrát promyslete a vyhněte se neuváženým rozhodnutím, kterých byste mohli později litovat. Pokud se po dostatečném zvážení k něčemu přece jen rozhodnete, tato rozhodnutí budou příznivá pro další vývoj situace. Věnujte se kreativním činnostem, jelikož z vás budou během úplňku nápady jen sršet. Kreslete, vyrábějte dekorace nebo zkuste něco netradičního.