Jaký jste typ člověka dle délky vašich vlasů?

Jaký jste typ člověka dle délky vašich vlasů?
Co se dá vyčíst podle vlasů člověka o jeho osobnosti? Možná více, než byste čekali. Sice se vždy v životě setkáváme s názorem nesuď knihu podle obalu, ne vždy to tak je a náš zevnějšek může často vypovědět i něco o nitru daného člověka.

Často můžeme ve společnosti slyšet, že například mladý plešatý muž může mít sklony k agresivitě. Pokud uvidíme ženu s barevnými vlasy, může to něco napovědět o jejím stylu, je snad punk nebo rock? Pojďme si společně odpovědět na tyto a další otázky.

Délka vlasů 

Délka vlasů prozrazuje o vaší osobnosti více, než byste si mysleli. Vzhledem k tomu, že udržení krátkých a zdravých vlasů vyžaduje časté návštěvy salonu kvůli stříhání, bývají krátkovlasé dívky umělecky zaměřené a oceňují sebevyjádření více než ostatní.

Ženy, které jsou kreativnější, mohou používat speciální produkty, jako je pomáda nebo gel na vlasy. Dívky se středně dlouhými vlasy jsou velmi inteligentní a přinesou s sebou vždy dobrou náladu. Nejsou náročné na údržbu, protože jejich vlasová péče a údržba nevyžadují tolik času jakou u žen s krátkými vlasy, nevyžadují ani tolik produktů jako dlouhovlasé dámy. Ženy, které mají delší vlasy, si váží své svobody a obvykle mají veselou a bezstarostnou osobnost a ze svého okolí si většinou nic nedělají.

 Kudrnaté dívky jsou divoké ve všem, co dělají, Zdroj: iordani / Shutterstock

Co od přírody kudrnaté dívky nebo ty, které mají vlasy zcela rovné?

Typ vlasů odhaluje vaše přirozené já, protože ho nemůžete úplně změnit. I když s trochou pomoci vlasového produktu můžete manipulovat s tím, co vám příroda nadělila.

Dívky s rovnějšími prameny jsou obvykle prchlivější, když to potřebují, ale také se rychle umí odvázat a bavit se. Kudrnaté dívky jsou divoké ve všem, co dělají. Jsou vášnivé, velkorysé, milující a rychle přebírají iniciativu, kudrnaté dívky bývají často jižanky, které máme automaticky spojené s temperamentem. Ženy s vlnitými vlasy jsou na druhou stranu typicky přístupné, citlivé a sympatické. Přinášejí pozitivní energii do sociálního prostředí a mají přirozenou empatickou osobnost

Barva vlasů je jednodušší způsob jak o člověkovi hned na první pohled ​něco ​zjistit, Zdroj: oneinchpunch / Shutterstock

A co řekne barva vlasů?

Barva vlasů je ještě jednodušší způsob, jak o člověku hned na první pohled něco zjistit. 

Dámy s blond vlasy jsou přirozeně společenské, veselé, iniciativní a ničeho se nebojí. Brunetky jsou obvykle velmi pracovité a oceňují tvrdou práci, vtip a inteligenci. Zrzavé dívky jsou dobrodruhy milující zábavu, snadno se pobaví a oceňují dobrou náladu u ostatních, mají rády změny a ničeho nového se nebojí. Ti, kteří se rozhodnou pro šedivé vlasy, jsou velmi nezávislí a sebevědomí.

 

Zdroje: