Dámy pozor, tyto 3 věci přitahují muže na ženách více než vzhled

Dámy pozor, tyto 3 věci přitahují muže na ženách více než vzhled
Vždy se tvrdilo, že muže na ženách zajímá jen jejich krása, správné míry a dokonalé vlasy. Opak je však pravdou. Muži sice na vzhled dají na první pohled, ale při tom druhém je k ženám přitahuje úplně něco jiného. Ne nadarmo se říká, že z krásného talíře se nenajíš – proto, když muži hledají partnerku do života, přitahují je úplně jiné věci.

Chtějí ženu s všeobecným přehledem

Každý muž touží po pěkné ženě, ale když si s ní potom nemá o čem povídat a nemají ani společné koníčky, velmi rychle ztratí zájem, nebo ženě nabídne jen „to jedno“. Muži prostě od ženy chtějí, aby měla alespoň nějaký životní přehled. Chtějí partnerku, se kterou proberou své starosti i denní zážitky a doufají, že je jejich drahá polovička vyslechne, mnohdy poradí, nebo alespoň řekne svůj názor. Potřebují v ní mít alespoň částečného oponenta.

Důvěra

Aby se muž ženě otevřel, potřebuje v ní mít důvěru. Toto je na ženách velmi přitahuje, protože alespoň podvědomě potřebují někoho, kdo vyslechne všechny jejich zážitky bez toho, aby je šířil do celého okolí. Vyzrazené tajemství berou jako velkou křivdu – a partnerka, která je takto zradí, si může být jistá, že tohle bude začátek jejich konce. O takovou ženu ztratí muž rychle zájem a začne se poohlížet po někom, kdo si všechno nechá pro sebe.

Sebevědomí

Možná už jste slyšeli o tom, že sebevědomých žen se muži bojí. Nebojí. Naopak jsou fascinováni ženami, které projevují zdravé sebevědomí. Nemají problém říct svůj názor veřejně a nezaleknou se svých oponentů. Sebevědomé ženy nesedí v koutě a nečekají, až si jich někdo všimne. Vždy jsou někde ve středu pozornosti, a ještě si to užívají. Neschovávají se do volných šatů, aby skryly nějaké to kilo navíc. Mají se rády takové, jaké jsou, a proto jsou přímo magnetem na mužské pohlaví.

Krása zdaleka není všechno a muž si opravdu nevybírá ženu jen podle vzhledu, ale hlavně podle jejich povahových vlastností.