Nejšťastnější týden v roce 2023 podle astrologie: Raci se už druhý týden v únoru dočkají skvělých zážitků, Lvi až v listopadu

Nejšťastnější týden v roce 2023 podle astrologie: Raci se už druhý týden v únoru dočkají skvělých zážitků, Lvi až v listopadu
Pojďme být optimisty a podívejme se, co krásného na Vás v roce 2023 čeká. Který týden bude pro jednotlivá znamení ten nejkrásnější? Na jaké štěstí se můžete těšit? 

Je velmi důležité, umět se na svět dívat pozitivně a hledat v životě to krásné. Pojďme se podívat, který týden pro Vás bude v nadcházejícím roce 2023 ten nejkrásnější. Na co se v tento týden můžete těšit? A jak můžete jít svému štěstí naproti? Všechna znamení se mají opravdu na co těšit. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Třetí týden v srpnu pro Vás bude naprosto nádherný. Budete si užívat krásné letní dny spolu se svou rodinou a kamarády. Díky novým zážitkům se Vám podaří napravit vztahy, které byly poněkud pošramocené. Toto ochladnutí vztahů Vás velmi trápilo, ale tento týden udělá tečku za veškerým trápením. Nezapomeňte na svých vztazích pracovat i nadále.

 Býk (21.4. - 21.5.) 

První týden v lednu skvěle nastartuje celý Váš rok 2023. Se začátkem roku totiž získáte novou životní energii a chuť do práce. V práci na Vás sice možná budou čekat náročnější úkoly, ale Vy je zvládnete bravurně a můžete si tak vysloužit i vyšší finanční ohodnocení, nebo dokonce povýšení. Zvládnete si ale udělat čas i na své blízké a utužit tak Vaše vztahy. Nezapomínejte také na odpočinek, protože právě ten je důležitý nejen pro Vaše tělo, ale i pro Vaši duši. 

 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Poslední týden v březnu Vás přinese vyřešení finančních problémů, které Vás již nějakou dobu trápí. Pro některé to může znamenat novou pracovní nabídku, pro jiné zase nový projekt v současné práci, nebo povýšení. Neusínejte ale na vavřínech. Tento pracovní úkol od Vás bude vyžadovat hodně snahy, času a zvážit budete muset také další vzdělání. Není ale žádný důvod se tohoto úkolu bát. Pokud uděláte maximum, dočkáte se velkého úspěchu. 

 Rak (22.6. - 22.7.) 

Druhý týden v únoru se dočkáte skvělých zážitků. Bude to týden plný zábavy ve společnosti kamarádů a známých. A věřte, že na tyto zážitky budete ještě dlouho vzpomínat. Můžete zde také potkat nového člověka, který Vám velmi pomůže posunout se dál v pracovní oblasti. Nabídka, kterou Vám tato osoba učiní, by pro Vás mohla být velmi výhodná a znamenat pro Vás výrazný posun ve finanční oblasti.

Střelci budou nejšťastnější třetí červencový týden, Zdroj: adriaticfoto/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) 

Třetí listopadový týden se budete cítit opravdu skvěle. Budete velmi optimističtí a plní síly. A právě díky tomu se Vám bude dařit vše, na co sáhnete. A to platí pro všechny oblasti Vašeho života. Jen si dejte velký pozor na to, abyste takzvaně nepřepálili start. Nenakládejte si toho na svá bedra až příliš. I když se cítíte nepřekonatelně, i Vaše tělo má své limity. Zařaďte do svých plánů na víkend i odpočinek. Vyrazit můžete třeba na příjemný wellness víkend. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Poslední týden roku pro Vás bude poměrně zlomový. Ale v pozitivním slova smyslu. Konec roku Vás donutí ohlédnout se a zjistíte, co všechno jste během uplynulých měsíců dokázali a kam jste se posunuli. Možná jste si to doposud ani neuvědomovali, ale to se změní a Vy budete opravdu šťastní. Objevíte svoji vnitřní sílu a výrazně si zvednete sebevědomí a zahodíte všechny své strachy. S chutí a odvahou se tak pustíte do dalšího roku.

Váha (23.9. -23.10.) 

První týden v září na Vás čekají velké změny a možnosti. Dostanete nabídku, která se neodmítá. S největší pravděpodobností se bude jednat o pracovní nabídku a Vy tak začnete uvažovat o změně práce. Pokud nebudete v současné práci příliš spokojení, neváhejte a tuto nabídku přijměte. Můžete si výrazně polepšit nejen finančně, ale tato práce Vás bude také velmi naplňovat a dá Vám možnost seberealizace. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

První týden v květnu ve Vás probudí optimismus. Jaro bude v rozkvětu a stejně tak i Vaše chuť do života. Toto období bude ideální pro změny. A Vy už budete delší dobu nějaké změny zvažovat. Pokud budete přemýšlet nad změnou životního stylu, novým vztahem, prací nebo sportem, právě tento týden bude ideální pro nový začátek. Vzhledem k elánu, kterého budete plní, se ani těchto změn nebudete bát. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Třetí červencový týden na Vás čekají chvíle plné legrace, smíchu a štěstí. Radost si budete užívat ve společnosti přátel a rodiny. Tento týden je také skvělým termínem pro naplánovaní dovolené nebo alespoň několika výletů. Štěstí Vám bude přát a Vy zažijete opravdu nádherné chvíle, na které budete ještě dlouho v dobrém vzpomínat. Tyto zážitky mohou také pomoci upevnit Vaše vztahy. 

Kozorozi první týden v dubnu přijdou k penězům, Zdroj: Watchara Ritjan / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

První týden v dubnu se dočkáte krásné finanční částky. Může se jednat o prémie v práci, přidání peněz, dědictví, nebo také výhru v loterii. Tato částka Vás velmi příjemně překvapí a budete si tak moci vyhodit trochu z kopýtka. Dejte si ale pozor, abyste to nepřehnali a penízky se Vám rychle nerozkutáleli. Myslete nejen na zábavu, ale také na zadní vrátka a investice. Díky nim se Vám může podařit majetek rozmnožit i v budoucnu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Třetí říjnový týden se ponese ve znamení lásky. Příroda hraje krásnými barvami, a i Vaše srdce ožívá a začíná zářit. Současný vztah se Vám podaří vzkřísit a díky společným zážitkům opět rozproudí nejen city, ale i Vášeň. Pokud jste nezadaní, může se právě tento týden zrodit nový krásný vztah, který rozehřeje Vaše srdíčko. Nepůjde o žádný krátkodobý nezávazný vztah, ale o soulad dvou duší, ze kterých se může stát životní láska. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Třetí týden v září bude ideální čas pro změnu. Předchozí týdny Vás potrápí vzpomínky na minulost a Vy zjistíte, že nejste tak šťastní, jako jste byli dříve. Díky tomuto uvědomění,ale začnete na svém štěstí pracovat, a právě v září budete mít skvělou příležitost napravit vše, co se Vám v minulosti příliš nepovedlo. 

Zdroj článku:
  • Autorský text