Horoskop na 2. červencový týden: Štíři budou shánět informace, Býky čeká změna

Horoskop na 2. červencový týden: Štíři budou shánět informace, Býky čeká změna
Na cokoliv tento týden sáhnete, mělo by se vám podařit. Ve středu totiž přichází úplněk, kdy se Měsíc dostane pod vliv Kozoroha, pracovitého znamení zvěrokruhu. Zamyslete se, po čem toužíte, a zdárně to realizujte. Na co se můžete tento týden těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nezáleží na tom, zda hledáte lépe placenou práci, chcete pracovat na zlepšení napjatých vztahů s ostatními lidmi či chcete najít vhodné bydlení – tento týden jsou vám hvězdy nakloněny. Naučíte se, co je potřeba změnit, a víkend si můžete užít v pohodlí domova. Možná budete řešit finance.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete se podívat na nové místo nebo zahájit novou aktivitu. Budete k tomu vedeni, ovšem nebudete vědět, co přesně vás k těmto činnostem táhne. Uprostřed týdne můžete myslet zmateně ohledně lásky či peněz. O víkendu si ujasníte, co přesně od života očekáváte, a zmatené myšlenky vás opustí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Než cokoliv uděláte, řádně si to rozmyslete. Vaše myšlení se totiž může jevit více než zmateně. Pokud vás nějaká emoce drží na místě, měli byste ji vypustit, jinak vám bude bránit ve slibném úspěchu. V pátek hodně komunikujte, někdo vám svými slovy ukáže správnou cestu za úspěchem.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden se bude točit převážně kolem partnerství. Pokud partnera nemáte, můžete se po nějakém poohlédnout, tento týden je skvělý čas. Vyvarujte se tomu ve středu, kdy o vztazích nebudete přemýšlet příliš pozitivně. O víkendu můžete někoho uchvátit svými slovy i činy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Někdo vám ze zášti chce již nějakou dobu ublížit a tento týden to pocítíte na vlastní kůži. Udělá to prostřednictvím fám, aby pošpinil toho, na kom vám nejvíce záleží. Nic si z toho nedělejte, spíše odpočívejte. Uchovejte si čistou mysl. O víkendu určitě vyzkoušejte meditaci, díky ní zjistíte, po jaké životní cestě se máte vydat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zábava bude na prvním místě celý tento týden. Vaše zvýšená kreativita vás předurčuje k setkávání s vašimi přáteli a nálezu nového partnera, pokud jste momentálně nezadaní. Ve středu ke vztahům přistupujte s klidem, budete mít tendenci vztah zavrhnout. O víkendu je nejlepší čas k seznámení se s novou láskou.

Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden budete převážně přemýšlet o svém domově. Dostanete spoustu nápadů, jak ho vylepšit, a začnete na tom tvrdě pracovat. Budete také řešit nějaké záležitosti ohledně rodiny či majetku. Záleží jen na vás, zda vás to uklidní nebo rozhodí. Myslete pozitivně a vše bude dobré.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete dychtit po získávání nových informací, váš intelekt se tento týden zvýší. Budete rozkřikovat své nápady do celého širého okolí. Jen si dejte pozor na rozhovory s vašimi nejbližšími, budete myslet pouze subjektivně. O víkendu se může zjevit nápad, který podnítí vaši kreativitu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden můžete jásat, měsíc pod vlivem Kozoroha vám pomůže vydělat velké množství peněz. Kariérní situace se též zlepší. Ve středu si však dejte pozor, budete mít zakalené myšlení. Víkend bude ve znamení svěření se někomu, komu důvěřujete a považujete ho za chytřejšího, než jste vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Cokoliv se vám tento týden stane, na to budete reagovat příliš přehnaně. V důsledku toho se vám nemusí dařit v práci ani v jiné životní oblasti. Důkladně popřemýšlejte o tom, proč se vám nyní nedaří, a snažte se na vašem osudu najít nějaké pozitivum.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete intenzivně vzpomínat na minulost a hodnotit své dřívější reakce. Zamyslíte se nad tím, jak byste to nyní udělali jinak. Dejte si pozor na reakce, které z toho vzniknou. Není podstatné, zda budou příliš pozitivní nebo příliš negativní, vaše reakce nebude nic dobrého. O víkendu zcela přehodnotíte svůj život.

Ryby (19. února – 20. března)

Zóna přátelství bude aktivnější než obvykle. Vše, co budete hledat, je zábava. Klidně byste se rozkouskovali, aby si vaši dobrou náladu užili všichni vaši přátelé. O víkendu, pokud jste nezadaní, se zřejmě objeví váš nový objev, poněvadž budete štěstím a zábavou jen zářit.

Zdroj článku: