Horoskop na 1. únorový víkend: Ryby by měli popřemýšlet, Býci budou neústupní

Horoskop na 1. únorový víkend: Ryby by měli popřemýšlet, Býci budou neústupní
Budeme mít spoustu energie, poněvadž tento víkend nastává úplněk ve Lvu. Záleží jen na nás, jak tuto energii využijeme. Pokud si nedáme pozor na své činy a své chování, může se stát, že se rychle dostaneme do problémů. To je hodně možné, poněvadž na nás zároveň bude mít vliv i Merkur. Jak se tento víkend zadaří Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend budete myslet převážně srdcem. Pokud nemáte partnera, můžete si zkusit nějakého najít prostřednictvím aktivity, která Vás baví. Jen buďte opatrní, abyste příliš nepřeháněli, nyní k tomu budete mít sklon.

Pokud zrovna vztah nehledáte, pozvěte přátele na společný výlet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stejně jako po většinu týdne, i nyní budete mít silné názory a budete si přehnaně hlídat to, co Vám patří. To může způsobit problémy se členy Vaší rodiny, kteří o Vás řeknou, že jste příliš přecitlivělí.

Nyní to bude mnohem intenzivnější než doposud. Zajděte za svými přáteli, ti Vás vyslechnou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kreativita Vám tento víkend rozhodně chybět nebude, ba naopak. Nyní byste však měli trávit čas o samotě. Myslete na to, čeho chcete v budoucnu dosáhnout, a zapisujte si všechny nápady, které by Vám mohly pomoci uspět. Již brzy se Vám tyto poznámky budou hodně hodit.

Rak (22. června – 22. července)

Nemáte-li dostatek peněz, tento víkend byste se měli krotit, budete mít zvýšenou touhu utrácet velké množství peněz. Můžete mít pocit osamění. Vždy můžete vyhledat přítomnost svých nejlepších přátel a popovídat si s nimi. Vždy Vás dokážou rozveselit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zatoužíte po zábavě, ale Vaše hádavá stránka bude sílit a v neděli se projeví naplno. Hrozí, že se rozhádáte s blízkým přítelem kvůli Vašim odlišným názorům. Chcete-li přátelství zachovat, respektujte názory svého známého stejně jako respektuje on ty Vaše.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete začít cvičit či změnit své stravovací návyky – tento víkend uděláte něco pro své zdraví. S výsledkem nakonec budete spokojeni. Vysoké množství energie se Vás bude držet až do neděle.

Možná ale budete muset vyřešit problém, který jste již v minulosti řešili.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend je vysoce pravděpodobné, že budete krotit lidi, aby se nehádali či mezi sebou nebojovali. To se Vám zadaří, pokud zvolíte vhodná slova. V sobotu večer a v neděli zatoužíte po setkání se svými nejbližšími přáteli, kteří Vám spraví náladu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete mít spoustu nápadů, jak zlepšit svůj život i životy ostatních lidí, faktem však je, že se budete muset krotit, pokud dojde na požadavky na Vaše sousedy. Ti Vás nebudou poslouchat na slovo a tím, že začnete být vzteklí, jejich názor opravdu nezměníte, naopak zhoršíte sousedské vztahy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jedno je jisté – tento víkend nebudete doma k zastižení. Budete na cestách, vyrazíte hned v pátek, budete si potřebovat pročistit hlavu a zároveň se od svého domova odpoutat.

Vyrážíte-li místo na výlet na obchodní schůzku, dopadne špatně, měli byste ji přesunout na jiný den. Pozor na to, co řeknete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek popřemýšlíte o tom, jak jste se ke komu zachovali v minulých dnech. Může Vám to být líto, možná jste někoho ztratili a nyní toho budete litovat. O víkendu celkově si dejte pozor na svá slova, budete smutní a tento víkend můžete svůj smutek přenést i na jiné lidi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek zatoužíte po osobní svobodě, budete se domnívat, že ji neprožíváte tolik, jak byste si představovali. Naštěstí vymyslíte vhodný způsob, jak se udělat šťastnými. Během víkendu Vás nikdo nerozhodí, budete svými vlastními pány, což Vás dovede k pocitu štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte-li otázky týkající se svého života a svých rozhodnutí, zamyslete se, jak chcete svůj život vést, jakmile se ocitnete o samotě. Mít přátele je skvělé, ale tento víkend je pro Vás lepší se s nikým nestýkat, budete přecitlivělí a výbušní. Pokud chcete někomu pomoci, staňte se nedělním dobrovolníkem.

Zdroj článku: