Partnerský horoskop na 1. únorový víkend: Panny čeká rozhodnutí, Kozorozi budou náladoví

Partnerský horoskop na 1. únorový víkend: Panny čeká rozhodnutí, Kozorozi budou náladoví
​​​​​​​Během celého víkendu může dojít k nedorozumění s partnerem, poněvadž na nás nebude mít vliv pouze Venuše, nýbrž také Mars. Naštěstí budeme mít tendenci se ve vztahu brzy udobřit, poněvadž tento víkend si v partnerském vztahu budeme chtít užít. Co čeká ve vztahu Vás? Obejdete se tento víkend bez hádek?

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem se nemusíte na všem dohodnout, oba budete mít jiné zájmy. Chcete-li se udobřit, navrhněte partnerovi romantickou večeři v restauraci. Uvidíte, že si všimne Vaší zvýšené pozornosti k němu. Chovejte se k němu mile a kreativně vymyslete, co byste mohli dělat, kreativita Vám chybět nebude.

Býk (20. dubna – 20. května)

K hádce s partnerem nebudete mít tento víkend daleko. Dobrou zprávou je, že Vaše vznětlivost u Vás vyvolá zvýšenou kreativitu. Vždy, když budete chtít partnerovi říci něco nepěkného, myslete na lepší chvilky a vyznejte mu lásku. Brzy zjistíte, že takto se můžete hádkám lehce vyhnout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete přecitlivělí. Můžete si myslet, že partner je proti Vám, ale není to pravda. Nebudete vědět, zda partnerovi můžete věřit či nikoliv. Tento víkend máte schopnost s partnerem manipulovat, ale nevyužívejte toho, pokud nechcete vztah ještě zhoršit či nadobro ukončit.

Rak (22. června – 22. července)

Problém, který jste s partnerem v minulosti vyřešili, se opět objeví v průběhu tohoto týdne. Můžete se na partnera zlobit, mnohem lepší řešení je udobřit dobrým obědem v restauraci a otevřít se ohledně pocitů vás obou. Brzy zjistíte, že toto je mnohem rozumnější řešení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend budete chtít partnerovi vyjádřit svou nehynoucí lásku. Budete na to mít hromadu času, problém ale je, že zároveň budete tíhnout k hádkám, poněvadž Vás může ovládnout vztek. Zapomeňte na partnerovy chyby, myslete pouze na to, co je na něm krásného, a víkend si užijete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je možné, že mezi Vás a partnera se pokusí vstoupit někdo z Vaší minulosti. Pokud svého partnera milujete, nemělo by pro Vás být těžké se rozhodnout, s kým raději strávíte svůj život. Uvědomíte si, jak Vám na partnerovi záleží, mnohem více než kdy dříve.

Váhy (23. září – 23. října)

Záleží jen na Vás, jak se tento víkend k partnerství postavíte. Pokud se chcete udobřit, budete jednat v klidu a tudíž i Váš partner bude klidnější. Pokud s partnerem nebudete chtít trávit víkend, jakmile se s ním opět zeptáte, ponesete si nepříjemné následky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zprvu se bude zdát, že Váš víkend nebude příliš dobrý, poněvadž v pátek budete muset soustavně měnit své plány. To se změní již v pátek večer. Ve vztahu převezmete velení, což Vám umožní udělat ve vztahu pořádek. Pokud Váš partner bude souhlasit s Vašimi změnami, víkend si oba užijete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend budete mít potřebu se na svém partnerovi vykřičet ze všeho, co se Vám za poslední týden přihodilo. Pro zdraví samotného vztahu to nebude nic dobrého, zkuste se proto celý týden soustředit a mluvit rozvážně, abyste partnerovi slovně neublížili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner Vám neporozumí ani tento víkend. Jedna nálada bude střídat s druhou. Můžete mít svému partnerovi za zlé, že s Vámi tráví příliš mnoho času a nenechá Vás přemýšlet o samotě, přestože jste mu před chvilkou navrhli, aby se s Vámi pomazlil.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud dokážete přijmout fakt, že Váš partner tento víkend nebude kvůli svému chování dokonalý, strávíte s ním skvělý víkend a dokážete mu pořádně zlepšit náladu. Večerní hrátky v ložnici mohou tento víkend pomoci Vašemu partnerovi sdělit, že za ním budete stát, ať se stane cokoliv.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve svém nitru budete tento víkend na svého partnera naštvaní, protože nebude jednat podle Vašeho očekávání ani Vašich rad. To Vás rozesmutní, avšak svůj vztek byste neměli projevovat, pokud nechcete situaci ve vztahu ještě zhoršit. Jakmile pomine víkend, bude vše lepší.

Zdroj článku: