Tarotová karta Věčnosti vám v pondělí přinese nové příležitosti. Chopte se jich

Tarotová karta Věčnosti vám v pondělí přinese nové příležitosti. Chopte se jich
Věčnost, tak se jmenuje tarotová karta pro dnešní den. Někdy se jí také říká karta Soudu, a i když její název působí hrozivě, bát se tohoto tarotu rozhodně nemusíte, jelikož tato karta s sebou přináší nové začátky, nové příležitosti, nové vztahy… Jaké změny však čekají jednotlivá znamení pod vlivem této karty?

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Věčnosti symbolizuje určité znovuzrození. Pokud tedy cítíte, že potřebujete nějakou změnu, dnešní den je pro to jako stvořený. Můžete začít i něčím menším a vyzkoušet něco zcela nového, uvidíte, že vám nový zážitek vlije energii do žil.

Býk (21.4. – 20.5)

Milí Býci, dnes nastal ten správný čas k tomu, abyste se podívali sami na sebe, na svůj život, svou práci a zhodnotili, zda nepotřebujete nějakou změnu. Otevřete se novým příležitostem, které na vás čekají a vyzkoušejte něco nového. Budete se cítit lépe!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

To, jak se chováte k ostatním se samozřejmě odrazí na tom, jak se on budou chovat k vám. Pokud se snažíte žít naplno a pomáháte lidem kolem sebe, dostanete od života již brzy odměnu v podobě nových příležitostí, které mohou váš život zcela změnit.

Rak (22.6. – 23.7.)

Milí Raci, napravte své chyby a omluvte se všem, kterým jste kdy ublížili, i když vám to nebude moc příjemné. Karta Věčnosti symbolizuje soud. Pokud zmíněné gesto učiníte, začne se vám brzy dařit. Pokud ne, život vám to oplatí stejnou měrou.

Lev (24.7. – 23.8.)

Zejména v práci se můžete těšit na nějaké změny. Pokud jste v zaměstnání spokojení a pracujete s chutí a energií, čeká na vás zajímavá finanční odměna či dokonce povýšení. Šanci však dostanou i ti, kteří hledají nějaké nové příležitosti a chtějí zkusit jiné pracovní nabídky.

Panna (24.8. – 23.9.)

Je čas vytáhnout ze své skříně všechny kostlivce a jít s pravdou ven. Svěřte se svým nejbližším s tím, co vás opravdu trápí, uvidíte, že pro vás najdou pochopení a pomůžou vám vyřešit všechny vaše problémy. Jen s čistým štítem můžete pokračovat dál, zbavte se tedy břemen, která vás tíží.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Osvoboďte se od starých zvyků a stereotypů. Je nejvyšší čas konečně pustit do svého života energii a nové příležitosti. Zkuste dnes na všechno říkat „ano“ a objevujte svět. Nikdy jste neměli sushi, kávu s ovesným mlékem nebo jste nešli pěšky domů? I tyto drobnosti dokážou zpestřit váš každodenní život! Vyzkoušejte je.

Štír (24.10. – 22.11.)

Milí Štíři, nechejte minulost minulostí a soustřeďte se na svou budoucnost. Jediné, co z minulosti můžete použít, je to, s čím jste byli nespokojení a co jste chtěli změnit. Na tom si vystavte svou zářivou budoucnost plnou nových věcí.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Možná nastal ten správný čas na to, zamyslet se nad tím, zda nevěnujete více pozornosti svým blízkým než sami sobě. I vaše psychické zdraví je velice důležité, proto dnešní den věnujte tomu, co chcete vy a nepřebírejte zodpovědnost za druhé. Oni se jeden den bez vás také poradí.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

S kartou Věčnosti/Soudu budete přesně vědět, kudy se máte vydat, pokud čelíte nějakému těžkému rozhodnutí. Poslouchejte svůj vnitřní hlas, který vám našeptává, co je správné. Díky tomu objevíte doslova nové příležitosti, a dokonce i schopnosti, o kterých jste ani nevěděli, že je máte.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Karta Věčnosti je také často spojována s pocitem vlastní viny. Pokud vás něco tíží, zkuste se z toho vypovídat někomu, komu důvěřujete nebo rovnou zkuste napravit své chyby. Uvidíte, že se pak dostaví pocit, jako by někdo sňal z vašich zad obrovské břemeno a vám se uleví.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Milé Ryby, přijímejte život takový, jaký je, včetně toho, co nového vám přinese do cesty. Nebraňte se novotám, naopak se jim otevřete a zkoušejte nové věci. Budete nadšení z nových příležitostí, díky kterým možná objevíte i své nové koníčky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text