Poselství andělů na sobotu: Býci, buďte na sebe milí, Kozorozi, pomozte blízké osobě

Poselství andělů na sobotu: Býci, buďte na sebe milí, Kozorozi, pomozte blízké osobě
Předposlední den v týdnu se většina z nás vrhá na úklid. Nicméně andělé si přejí, abychom se zaměřili také na něco, co prospěje ostatním lidem. Jakou zprávu pro vás mají tentokrát?

Andělská poselství nevznikají proto, aby se andělé nenudili. Každé slovo v této zprávě je požehnáním, varováním či přátelskou radou. Andělé vědí, co byste měli udělat, aby byli šťastní nejen ostatní, ale také vy sami. Přečtěte si, co se vám snaží říci. Snažte se z toho poučit, abyste měli lepší den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Myslíte-li si, že se svět snad zbláznil a všichni lidé se otočili proti vám, pak vězte, že se pouze jedná o stav mysli. Chybí vám víra. My vám ji pomůžeme získat zpět, pokud nás o to požádáte. Také vaše rodina vám pomůže z této situace ven.

Andělská rada: Buďte k ostatním milí, přestože oni mohou dělat opak. Dobří lidé jako vy jsou v tomto světě zapotřebí.

Býk (20. dubna – 20. května)

K ostatním lidem se chováte mile, nyní se zaměřte spíše na sebe. Viníte se za všechno, co se ve vašem životě odehrává. Buďte na sebe trochu milejší, nikdo není dokonalý a brzy přijde čas, kdy vaše špatné myšlenky odezní.

Andělská rada: Nenápadně se svých přátel zeptejte, co si o vás myslí, pokud potřebujete slyšet hřejivá slova.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neexistuje pouze jedno řešení vašeho problému, je jich značné množství. Otevřete oči dokořán a zjistíte, že vaše situace není tak bezvýchodná, jak jste si doposud mysleli. Můžete nás požádat, abychom k vám promluvili skrze sny.

Andělská rada: Nemyslete na problémy, spousta z nich není tak závažná, jak si myslíte vy.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete mít pocit, že se o vás již nestaráme, nejste schopni cítit naši plnou lásku. Je to tím, že jste příliš unavení. Staráte se o jiné lidi ve dne i v noci, v závislosti na tom, kdy vás potřebují. Odpočinek je cesta, jak se cítit opět milovaní.

Andělská rada: Nezatěžujte svou mysl tím, co nemůžete ovlivnit a netýká se vás to.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše přání je hůře splnitelné, ale to neznamená, že ho nedokážeme splnit. Chcete-li nám pomoci, požádejte Boha, aby nás poslal k vám ve větším počtu. Jakmile nás bude více, můžeme se spojit a pomoci vám splnit si váš sen.

Andělská rada: Zavřete oči a vizualizujte si nás, to vám umožní se s námi více spojit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ke spokojenému životu nepotřebujete nic, co nyní nevlastníte. Utrácení není vhodné, nepřinese vám užitek ani vytoužené štěstí. Konejte vše podle svého nejlepšího uvážení, po důkladné úvaze, zda tomu osud tak skutečně chce.

Andělská rada: Každý den je jiný a nabízí spoustu možností, jak být užiteční, což vám poskytne hluboké vnitřní uspokojení.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste požehnáni mírem a hojností. Bůh tomu tak chtěl, abyste vedli spokojený život. Nezapomeňte ale, že můžete brát, ale měli byste také něco vracet. Dělejte ostatním lidem i zvířatům radost, protože oni dělají to samé, přestože si to nemusíte uvědomit.

Andělská rada: Navštivte například domov důchodců a popovídejte si s těmi, na které rodina zapomněla.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Řešíte nelehkou situaci. Skutečnou pravdu skrýváte před všemi, dokonce i sami před sebou. Podívejte se na celý problém upřímně, nepřikreslujte si pravdu. Jedině tak budete schopni přijít na správné řešení.

Andělská rada: Popřemýšlejte nad celým problémem, nikoli pouze nad jeho částí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se cítíte pod vlivem stresu, nepřemýšlejte o něm, tím pouze zhoršíte svou situaci. Místo toho pomyslete na nás. Pomůžeme vám uvolnit sevření stresu, odstranit ho a nechat vaši mysl plnou pozitivních pochodů.

Andělská rada: Nepřemýšlejte o budoucnosti, pouze si vytvoříte obavy, kterých se budete těžko zbavovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všechno na světě má svou rovnováhu. To samé platí i o problémech. V našich očích není nic nepřekonatelné a ani zanedbatelné. Soustřeďte se na to, co máte předurčeno udělat. Poznáte to podle toho, že na to myslíte, aniž byste k tomu měli důvod.

Andělská rada: Zaměřte se na své nejbližší, jeden z nich má závažný problém, s nímž si sám neporadí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Připadáte si sami a opuštění, ale to rozhodně není zapotřebí. My vaše modlitby i volání o pomoc slyšíme a reagujeme na ně. Pěstováním dobré vůle, víry a odpuštěním ostatním lidem se posouváte na našem seznamu lidí, kteří si naši pomoc skutečně zaslouží.

Andělská rada: Požádat nás o pomoc není projev slabosti. Je to silná osobnost, kdo se nebojí přiznat, že na něco nestačí sama.

Ryby (19. února – 20. března)

Přijměte dobro, abyste zjistili, kolik dobra skutečně pulzuje ve vaší krvi a kolik se vám ho dostává. Život od vás nebere, aniž by něco vracel. Zaměřte se na kultivaci vděku, trpělivosti a vnitřního míru, abyste si uvědomili, že jsme stále s vámi.

Andělská rada: Chcete-li zkusit něco nového, směle do toho. Postaráme se o to, aby to dopadlo dobře.

Zdroj článku:
  • Autorský text