Kdy a kde cvičit jógu? Nejkrásnější místa pro cvičení najdete na Instagramu

Kdy a kde cvičit jógu? Nejkrásnější místa pro cvičení najdete na Instagramu
Jóga patří do skupiny sportů, které můžete provozovat kdykoliv a kdekoliv. Ať už milujete svou ranní rutinu a cvičíte jógu ve svém obývacím pokoji nebo jste si zamilovali jógu na čerstvém vzduchu, je určitě třeba si takovou chvíli udělat hezkou celým prostředím. Inspirujte se na krásná místa pomocí sociálních sítí.

Cestování ruku v ruce s jógou

Díky tomu, že se dá jóga cvičit kdekoliv – doma i při cestování kolem světa, můžete na sociálních sítích najít ta nejkrásnější místa. Některé profily jsou skvěle propojené s cestováním a jógou zároveň. Jeden z takových profilů najdete na Instagramu — @Sjanaelise, kterou sleduje více než 1,5 milionů lidí. V profilu najdete nádherné fotky z úžasných scenérií v domácím prostředí i na břehu oceánu.

Zdroj: Autor: My Good Images / Shutterstock

Nejlepší jógové destinace

Nejlepší místa pro cvičení jógy najdete tam, kde je současně i dobré napojení na duševní stránku lidského těla. Proto se často lidé k józe dostávají na tolik oblíbeném ostrově Bali nebo například v Indii. Odtud také najdete ty nejkrásnější fotografie na sociálních sítí těch nejznámějších influencerů.

Inspirace na nejkrásnější místa

Pokud hledáte skutečně fotogenické místo, kde bude váš pocit z jógy nejlepší, můžete se inspirovat na Instagramu. Nejlepší inspirací jsou profily, kde najdete více influencerů najednou. Například @best.yoga.photography najdete ty nejkrásnější místa a nádherné scenérie.

Proto se často lidé k józe dostávají na tolik oblíbeném ostrově Bali nebo například v Indii.

Krásná místa najdete i v Česku

Nemusíte zrovna odletět na Bali, abyste docílili návštěvy krásného místa pro venkovní cvičení ve fascinujícím prostředí. Vyjděte do lesa nebo k rybníku v okolí vašeho bydliště a určitě najdete místo, kde vám bude příjemně. Pak už stačí jen rozložit podložku a za hezkého počasí si užít svou hodinu protahování. Na krásné prostředí českých hor sází i mnoho lektorek, které pořádají jóga kurzy právě tam. Pro inspiraci zajděte například na profil @adelyyoga, kde najdete mnoho krásných míst z českých krajin.

Nehledejte jen ty nejfotogeničtější místa, které se hodí na váš Instagram. Své místo pro cvičení jógy vybírejte především srdcem, aby vám bylo po celu dobu dobře a cítili jste se v klidu a pohodě.

Zdroj: autorský text