Horoskop na srpen pro osamocené: Býci se mohou těšit na plno nových pozitivních zvratů a změn, Štíry čeká překvapení

Horoskop na srpen pro osamocené: Býci se mohou těšit na plno nových pozitivních zvratů a změn, Štíry čeká překvapení
Srpen nám přináší mnoho nových změn a pozitivních zpráv. Pokud jste už nějakou dobu nezadaní, nezoufejte, možná právě na vás čeká v srpnu někdo velmi speciální! Tento horoskop je přímo pro vás a můžete se konečně dozvědět, co vám hvězdy dopřávají s vaším idolem!

Beran 21. 3. – 20. 4. 

V srpnu se vám ve vztazích začíná mnohonásobně dařit oproti minulým měsícům. Budete trávit čas ve společnosti, což je pro vás momentálně to nejlepší. Právě na nějaké akci brzy narazíte na zajímavý protějšek a vzájemné sympatie proběhnou velmi rychle! 

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Býci se v srpnu mohou těšit na plno nových pozitivních zvratů a změn. Dojem uděláte hned na několik zajímavých protějšků, a tak rozhodně nebudete mít nouzi o rande! V druhé polovině měsíce začnete hodně přemýšlet a možná se více stáhnete do ústraní. Veškeré kroky si dobře promyslete!

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Celý měsíc budete zářit optimismem a vaším neobyčejným charismatem! Dokážete se skvěle pobavit mezi přáteli a taky přijdou nějaká nová seznámení. Protějšek ihned zaujmete díky vašemu smyslu pro humor. Rozhodně se nebudete nudit a rande vás neminou! 

Rak 22. 6. – 22. 7. 

V srpnu budete raději vyhledávat společnost dobrých přátel než potenciálního partnera. Bude vám mezi svými nejbližšími skutečně dobře a oni se budou rádi obklopovat vaší společnosti. Užívejte si to tak, jak to je! Ten vhodný protějšek pak přijde, když to nebudete čekat! 

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Milujete společenský život a rozhodně si nenecháte ujít žádný večírek! Právě srpen je jako stvořen pro zábavu a společenské akce. Nicméně vás během srpna společnost trochu omrzí a budete spíše rozhořčeni z vašeho okolí. Brzy však toto období skončí a ve správný čas se pak seznámíte i s někým velmi zajímavým pro vás!

Panna 23. 8. – 22. 9.

Váš vysněný protějšek se jeví jako dokonalá partie. Zatím ale stále nevíte, na čem jste a to vás dost znervózňuje. Protějšek vám sice bude skládat dost komplimentů, což vám zvýší sebedůvěru, ale ke konci měsíce budete mít pocit, že se to začíná rozpadat. Zkuste se více zaměřit na své přátele a těm se tento měsíc více věnovat. Vše ostatní se poté samo vyřeší. 

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Už dlouho toužíte po lásce a své vysněné lásce a už dlouho se vám ji nedostává. Měli byste trochu slevit ze svých nároků, protože princ na bílém koni za vámi prostě nepřijede. Během srpna budete pořádat spoustu výletů, kde se seznámíte s někým novým. Dejte mu šanci, protože si možná budete blíže, než si myslíte. 

Štír 24. 10. – 22. 11. 

V srpnu se můžete rozhodně těšit na pěkná překvapení! Váš idol pro vás něco nachystá a vy budete v sedmém nebi! Splní se vám vaše dlouhodobé přání, v něž jste už ani nedoufali. Neplujte ale na růžovém obláčku, ať případně nejste zklamáni. Co vypadá dokonale teď, nemusí být napořád!

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Máte radost, že o vás konečně jeví zájem zajímavý protějšek. Hvězdy jsou vám nyní skutečně nakloněny, tak toho využijte a buďte novému objevu otevřeni! Ke konci měsíce může přijít zvrat a budete trochu na pochybách. Vše vyřeší společná komunikace a důvěra. 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

V srpnu zažijete hned několik výletů a dobrodružství. Užívejte si život plnými doušky, protože vás čekají opravdu příjemné chvíle! Na cestách vás bude doprovázet někdo nový, s kým si padnete do noty. Tato známost může mít opravdu velký potenciál do budoucnosti! 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Už jste unaveni a rozhořčeni z neustálého zklamání s potenciálními partnery. Už se bojíte navazovat nové známosti a máte sklon být nyní sami. Pokud si chcete dát pauzu od vztahů, dopřejte si ji! Rozhodně na nic netlačte a začněte být se sebou spokojeni. Jenom tak se může objevit někdo stabilní pro vás!

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ve společnosti opačného pohlaví se cítíte velmi příjemně a velice vám lichotí veškeré komplimenty. Určitě se nebudete bránit pozvání na rande a těšíte se na nová setkání. Pozor ale na neupřímné jednání a manipulaci, to rozhodně nemáte za potřebí! 

Zdroje článku: