Horoskop na říjen pro milovníky kávy – ryby ocení latte art, raci kávu mocha

Horoskop na říjen pro milovníky kávy – ryby ocení latte art, raci kávu mocha
Začíná podzim, teplota na teploměru klesá a je potřeba nejen zahřát tělo, ale i doplnit energii a obrnit mysl proti podzimnímu splínu. Káva vám dodá síly, a aby byl účinek ještě lepší, zjistěte, jaký typ je vhodný pro vaše znamení.

Beran (21.3. – 20.4.)

Jste dynamičtí, rychlí, plní energie a přesně taková by měla být vaše káva. Dvojité espresso, silné cold brew nebo dalgona (kávový krém na studené mléčné pěně) se skvěle potká s vaší osobností a vy se alespoň na chvíli zastavíte a užijete si daný okamžik.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jste silná a kreativní osobnost, proto potřebujete rovnocenného partnera v kávovém šálku. Kvalitní hořké espresso vás nakopne do dne plného práce a svoji vynalézavost můžete využít v jeho přípravě. Nespokojte se s kapslemi, nebo pákou, co takhle zkusit moka konvičku?

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Máte v sobě hravost, rádi zkoušíte různé kombinace a seznamujete se s novými lidmi. Ledové latte, kdy do studeného mléka přidáte espresso a led, představuje chutnou a rychlou sestavu, která vás skvěle vyzbrojí na získávání nových kontaktů a přátelství.

Rak (22.6. - 22.7.)

Káva by vám měla umožnit strávit společný čas s rodinou a přáteli, kteří jsou pro váš život důležití. V situacích se rozhodujete intuitivně a stejně tak byste měli přistoupit k přípravě kávy. Máte rádi kávu a čokoládu? Tak proč je nespojit? Káva mocha je kombinací horké čokolády s espressem, která vás zahřeje na těle i na duši.

Lev (23.7. - 22.8.)

Affogato, studená zmrzlina přelitá teplým espressem, představuje dynamické spojení pro vaši vášnivou duši a neurazí žádného krále, ani krále savany. Affogato se navíc výborně hodí k dezertům, které si můžete dát společně s přáteli.

Panna (23.8. - 22.9.)

Máte rádi řád, přesnost a jednoduchost. Jdete rovnou k podstatě a rychle zanalyzujete situaci. Café au lait, v přesném poměru 1:1 filtrované kávy a mléka, tyto hodnoty splňuje. Žádné zbytečné příkrasy, jen efektivní, a přesto lahodná náplň energie pro tvrdě pracující duše, jako jste vy.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Snažíte se chápat ostatní a vidět věci z jejich perspektivy, nesmíte však zapomínat na sebe. Dýňové latte, kombinace espressa, mléka, dýňového koláčového koření a trochy skořice, je výjimečný nápoj pro jedinečného člověka, jako jste vy.

Štír (24.10. - 22.11.)

Ostatním se jevíte vášniví, ale ve skutečnosti jsou vaše city mnohem hlubší, jste stateční a citliví. Irská káva vám dodá sílu a energii čelit nelehkým situacím a nebrat si vše příliš osobně. Zkuste někdy zapomenout na ostatní a jen si užijte danou chvíli.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jste rádi v centru pozornosti a tradiční příprava kávy není nic pro vás. Frappé je symbolem exotiky a nepoznaných dálek a je stejně originální jako vy. Ukažte ostatním, co ve vás je, a nedovolte, abyste sklouzli k průměrnosti.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Máte rádi disciplínu a klasiku, žádné zbytečné experimentování. Proto si vychutnáte espresso či caffè latte s dokonale vyšlehanou pěnou. Stejně tak vám ale bude vyhovovat filtrovaná káva, kterou si můžete připravit bez používání přístrojů a ukázat tím svou nezávislost.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jste jedineční a rádi vystupuje z davu, proč tedy nezkusit originální kávový nápoj, kterým se odlišíte od ostatních? Kávové martini je sice alkoholický nápoj, ale váš volnomyšlenkářský duch ocení unikátní spojení kávy a vodky a vy ostatním ukážete, že nejen cappuccinem je živ člověk.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Empatie, něžnost, kreativita, jsou slova, která popisují nejen vás, ale i vhodný kávový nápoj pro vaši dobrou náladu. Našlehaná krémová pěna splývající s kvalitním espressem a na povrchu umělecké dílo v podobě latte artu, které potěší vaši estetickou duši, je ta správná volba. Tyto požadavky splňuje cappuccino či caffè latte.

Zdroje: 

  • www.realgoodcoffeeco.com                                                                                                                                                                                                                                             
  • www.wakacoffee.com