O co se vaše znamení zvěrokruhu zajímá až nezdravě příliš?

O co se vaše znamení zvěrokruhu zajímá až nezdravě příliš?
Člověk by se neměl o všechno starat, jinak by se mohl trápit až do konce svého života. Jenže každé znamení zvěrokruhu se zajímá o něco jiného. O co se staráte vy až nezdravě příliš v závislosti na vašem datu narození?

Beran (21. března – 19. dubna)

Zajímáte se o svůj čas. Dokud nezaplníte každou minutu vašeho dne, jste nervózní. Sledování pořadů je pro vás naprosto zbytečné. Trocha relaxace však neuškodí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále přemýšlíte nad tím, co si o vás lidé myslí. Ještě častěji přemýšlíte, jaký dojem na ostatní dělá vzhled vašeho domova. Nestarejte se o názor ostatní více než o vaši pohodu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud něco slavíte, staráte se o zábavu ostatních a neustále se ujišťujete, že lidé s různými intolerancemi na potraviny mají co jíst. Pokud jim dojde jídlo, řeknou vám to, nemusíte si kazit oslavu svými myšlenkami.

Rak (22. června – 22. července)

Jste přímo posedlí vašimi bývalými partnery. Je dobře zajímat se o to, jak se jim po vašem rozchodu daří, ale vy jim častokrát zasahujete do životů.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zajímáte se až příliš o to, jak populární na internetu jste. Sledujete zhlédnutí vašich příspěvků, palce nahoře a zběsile čtete komentáře, abyste viděli, jak se vaše tvorba lidem líbí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přehnaně se zajímáte o vaše chyby. Každý je dělá, vy se za ně však nesnesitelně stydíte a může to zajít tak daleko, že se za své chyby začnete trestat.

Váhy (23. září – 23. října)

Po všech chcete vědět, zda jste nezranili jejich city, jakmile jste jim něco řekli. Neustále se ujišťujete, že dotyčný opravdu není naštvaný. Nebojte se říci své názory, mnohdy to pomůže více než mlčení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nestarejte se o svá selhání, ta se stávají, ovšem pokud se nevzdáte, nikdy jste neselhali. Neúspěch vnímejte jako možnost růst, ne jako vaši překážku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

„Co kdyby…“ Schválně si spočítejte, kolikrát se přistihnete tato slova říci nebo je slyšet ve své hlavě. Příliš se staráte o filozofické otázky a vaše rozhodnutí. Ztrácíte tím nejen čas, ale hlavně svou energii.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svůj život vedete podle společenských očekáváních, ovšem tím se pouze omezujete. Navíc si kazíte náladu, když neustále přemýšlíte o tom, jaké by si vás lidé přáli mít.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

To, co máte, vám nestačí. Neustále se zajímáte o to, co nevlastníte, a zapomínáte na to, co vlastníte. Dokud to neztratíte, neumíte si toho vážit.

Ryby (19. února – 20. března)

Zajímáte se o to, jak vás ostatní mají rádi. Až nezdravě příliš. Pokud máte pocit, že vás někdo nemá rád (přestože sto dalších lidí za vámi stojí), začnete se utápět ve smutku.

Zdroj článku: