Zdravotní horoskop na srpen 2022: Blíženci budou pociťovat stres, Berani by se měli vyhýbat tučným a těžkým jídlům

Zdravotní horoskop na srpen 2022: Blíženci budou pociťovat stres, Berani by se měli vyhýbat tučným a těžkým jídlům
Polovina prázdnin už je téměř za námi a je třeba se připravit na druhou půli. Tropické počasí a s ním spojené zdravotní potíže nás, zdá se, jen tak neopustí, proto se podívejte, co vám hvězdy nachystaly na měsíc srpen. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Jupiter a Mars budou stát celý měsíc při vás, alespoň pokud jde o vaše zdraví. Je však vhodné, abyste se chránili před každodenním stresem. Pokud jde o vaše zdraví, měli byste se vyhýbat se tučným a těžkým jídlům. Pravidelné cvičení vám může pomoci s kondicí. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Neduhy, kterými jste trpěli dlouhou dobu, nemusí být v srpnu problémem. Vyvarujte se konzumace nezdravého jídla a ujistěte se, že udržujete svůj jídelníček dostatečně pestrý a vyvážený, abyste zůstali fit a plní energie.

Blíženci (21. května – 20. června)

Kvůli stresu a hněvu můžete tento měsíc pociťovat stres a zdravotní problémy. Hněv může být zdraví škodlivý. Pro zvýšení imunity udržujte výživnou stravu bohatou na čerstvé ovoce a zeleninu. Nadměrné používání elektronických zařízení může způsobit zdravotní problémy s očima. 

Rak (21. června – 22. července)

Pokud jde o zdraví, doporučuje se být obezřetný. Těm, kteří měli nedávno nějaké zdravotní potíže, se doporučuje zvýšená opatrnost. Planetární uspořádání bezpochyby podporuje dobrou léčbu, ale jak se říká, prevence je základ. Pravidelné kontroly u lékaře vám zajistí pevné zdraví a klidný spánek.

Lev (23. července – 23. srpna)

Tento měsíc můžete zaznamenat problémy s břichem, pasem a spodní částí zad. Abyste tomu zabránili, zkuste jógu nebo meditaci. Srpen může být také obtížný pro ty z vás co trpíte astmatem.

Panna (23. srpna – 22. září) 

Po zbytek měsíce budete pravděpodobně ve skvělé náladě. Mohou se však objevit nějaké žaludeční problémy, takže vaše stravovací návyky bude možná potřeba lehce změnit. Planety mohou vyžadovat, abyste přijali zdravý životní styl a dodržovali přísnou životosprávu. 

Váhy (23. září – 23.října) 

Váš celkový zdravotní stav bude během tohoto měsíce dobrý. Ale pozor, ze začátku existuje určitá šance, že budete čelit napětí. Při přepracování nebo nadměrné únavě byste měli myslet na dostatečnou relaxaci. Druhá polovina srpna už bude klidná.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Během tohoto měsíce pravděpodobně nebudete mít žádné vážné zdravotní problémy. Měli byste však být velmi opatrní. Snažte se jíst zdravě a dopřát tělu mírné cvičení jako první věc po ránu. To vám pomůže zmírnit fyzické bolesti a zároveň vám dodá energii na celý den. 

Střelec (23 listopadu – 21. prosince) 

Uvolněte svou mysl a tělo zapojením se do fyzických aktivit. Toto je měsíc, kdy byste měli věnovat větší pozornost jídlu a cvičení. Je to proto, že pod vedením kompetentního mentora vás vaše zdraví jistě podpoří a vy snáze dosáhnete svých cílů.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Pro ty z vás, kteří podstoupili lékařský zákrok, je to vzrušující období vašeho života. Možná se vám díky tomu podaří posílit imunitu a vnitřní sílu. Toto je měsíc pro ty z vás, kteří zvažují jakýkoli typ operace. Právě teď je ideální konstelace planet, díky které se budete moci rychle zotavit z léčby. 

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Podle vašich měsíčních zdravotních předpovědí může být srpen vhodnou dobou na plánování svého zdraví novým způsobem, který vás může inspirovat. Možná se cítíte psychicky i fyzicky vyčerpaní a nyní je ideální chvíle zaměřit se na své zdraví. Abyste se cítili oživení, budete si muset na chvíli sednout a odpočinout. 

Ryby (21.února – 20. března)

Pro zajištění optimálního zdraví je dobré podstoupit preventivní prohlídku. Pracovní vytížení může ztížit zdravý spánek. Pokud budete pociťovat bolesti nohou, měli byste se naučit fyzická cvičení související s pohybovým ústrojím od zkušeného fyzioterapeuta.