Sen o partnerovi

Sen o partnerovi
Snář říká, že vám sen naznačuje, jak blízcí si s vaším partnerem jste. Neustále vás zajímá a toužíte po něm. Pokud jste se ve snu s partnerem milovali, je mezi vámi silné pouto.

Sen o partnerově nevěře

Pokud se vám zdálo, že je vám váš partner nevěrný se svou bývalou přítelkyní, či přítelem, znamená to, že se ve vašem vztahu cítíte nejistě. Máte dojem, že vás partner může opustit. Bylo by vhodné, abyste zapracovali na svém sebevědomí a věnovali se koníčkům, které vás těší a posouvají vás dál.

V některých případech není od věci zpozornět a ověřit si, jestli vás partner opravdu nepodvádí.

Sen o rozchodu s partnerem

Jestliže se vám zdálo o rozchodu s partnerem, je načase začít přemýšlet o tom, jak váš vztah posunout dál. Žijete ve společné domácnosti, nebo si to už nějakou dobu z hloubi duše přejete? Zkuste partnerovi navrhnout vaše varianty.

Když se vám zdálo o tom, že jste s partnerem otěhotněla, sen vám přináší informaci o tom, že jste ve vztahu spokojeni a společně s vaším partnerem se vám daří realizovat plány, kterých jste chtěli dosáhnout. Vztah vás oba posouvá dál.

Sen o hledání partnera

Pokud se ve snu s partnerem hledáte, znamená to, že řešíte nějaký nevyřčený problém. Je potřeba se k němu vyjádřit nahlas a dořešit ho, protože hrozí, že by se mohl přehoupnout v hlubší a závažnější potíže. Když se dořeší, nebudete na problém neustále myslet a pročistí se vzduch.

Sen o smrti partnera

Výkladem tohoto smutného snu je informace o tom, že máte velký strach z toho, že partnera ztratíte a že byste se mohli rozejít. Tento sen mohou také vyvolat změny v životě a v povaze vašeho partnera. Uvědomte si, že se člověk rozvíjí a posouvá dál. Vy jste se také od začátku vztahu pravděpodobně změnili.