Čím potěšíme dítě pod stromečkem podle jeho znamení zvěrokruhu?

Čím potěšíme dítě pod stromečkem podle jeho znamení zvěrokruhu?
Lámete si hlavu nad tím, čím potěšíte svou ratolest pod vánočním stromečkem? Nemáte jasnou představu o tom, jaká hračka by mu udělala pod stromečkem, co možná největší radost? V tom případě pokuste najít odpověď na vaši otázku v tomto dětském horoskopu, který vám mnohé napoví.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dítě ve znamení Berana nebývá v kolektivu dětí příliš oblíbené, jelikož působí dosti nafoukaným dojmem. Často se také nechtějí dělit o své hračky. Pod Vánoční stromek by si Berani přáli naprosto všechno, co vidí. Obrovskou radost jim ovšem udělá pěkná stavebnice či horské kolo anebo tříkolka.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tvrdohlaví býci nemají vůbec rádi, když není po jejich. Pokud pod stromečkem nenajdou to, co si přáli, nastane velký problém a Vánoční pohoda bude rázem pryč. Pokud chcete podobné situaci předejít, buďte velmi vnímaví k pocitům vašeho malého Býka a snažte se mu pořídit přesně to, po čem touží. Jeho tajným snem je raketa i jeřáb na ovládání. Holčičky si zase přejí panenku miminka.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci často do poslední chvíle nevědí, co vlastně chtějí od Ježíška přinést. Rozhodují se vždy mezi nepřeberným množstvím věcí a často neumí vybírat impulsivně. Radost jim určitě udělá nejen česací panenka či nová koloběžka, ale také autodráha či stavebnice železnice.

Zdroj: Stephen Denness / Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou obrovská zlatíčka, která dělají svým rodičům jen samou radost. Milují vše, co se třpytí či vydává různé zvuky. Kluci si potrpí nejen na pistolích s barevným efektem, ale také na slizounech či plastelíně. Dívky zase nepohrdnou vaničkou pro miminko či pěkným kočárkem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev potřebuje především hračku, která ho zabaví a částečně zbaví jeho přebytečné energie. Lvi, kteří jsou nevybouření totiž umí být velmi vzteklí a často i agresivní. Pořiďte tak svému dítku v tomto znamení třeba trampolínu či brusle. Vedle nešlápnete ani s horským kolem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou velmi talentovaná a inteligentní dítka. Ve věcech musí mít vždy jasný řád. Hračky, které chtějí pořídit k Vánocům si tak pravidelně sepisují v dopise Ježíškovi, a to již na začátku listopadu. Nechtějí totiž rozhodně nic podcenit. Letos si přejí především nové oblečení pro panenku a kluci zase loď s elektrickým pohonem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tyto děti jsou velmi hodné a také spravedlivé. Kdyby to bylo možné, nejraději by dali dárek každé osobě na této planetě. Když už si mají přát něco oni, bývá to často skromné přání, a tak jim pod stromečkem stačí buď plyšák nebo pěkné sportovní auto.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou zpravidla velmi vnímaví a silní jedinci. Na Vánoce jim vždy udělá radost nějaká společenská hra či stavebnice. Nepohrdnou ale ani MP3 přehrávačem či novým mobilním telefonem. Zpravidla ale milují více než dárky rodinnou vánoční pohodu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou velmi inteligentní a rádi se obklopují dětmi či vrstevníky. Nejlepším dárkem je tak třeba tablet, díky kterému budou moci neustále komunikovat se světem, což je pro ně nadmíru důležité či nějaká pěkná společenská hra, u které se bude moci scházet celá rodina.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tyto děti milují organizaci a řád. Milují dětský kolektiv a rádi si také kreslí. Tabule na kreslení či hromada omalovánek jim pod stromečkem rozhodně udělá radost více než mobilní telefon či videohra.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi rozmazlení tvorové. Často si také vynucují různé věci a žalují. Pod stromečkem chtějí najít samozřejmě naprosto všechno, co si jen usmyslí a vůbec je nezajímá, že takto to v životě nefunguje. Letos by je ovšem ze všeho nejvíce potěšil Playstation 5 či nějaká pěkná chodící panenka anebo pejsek, který poslouchá na slovo.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Mezi rybami nalezneme spoustu zamlklých dětí. Často jim chybí dravost a také energie. Na Vánoce by je tak rozhodně potěšila nějaká pěkná počítačová hra či volejbalový koš anebo fotbalová branka.

 

Zdroj: