Sen o porodu

Sen o porodu
Výklad snu o přirozeném a nekomplikovaném porodu dítěte říká, že je vše v nejlepším pořádku a sen je pro vás dobrým znamením. Poukazuje na příjemnou změnu, která ve vašem životě pravděpodobně nastane.

Ve snáři je popsáno, že tato pozitivní změna přijde velmi rychle. Postupně se začne rodit vaše nové já, které vás učiní šťastnými.

Sledujte co vás těší a jaké situace vás dělají šťastnými. Těmto záležitostem se nadále věnujte.

Sen vám také naznačuje, že budete svědkem něčeho nového a zajímavého. Dále říká, že brzy dosáhnete svých cílů a přání.

Komplikovaný porod

Sen o komplikovaném porodu přináší informaci o negativní změně ve vašem životě. Stane se něco, co vás nepotěší. Například získáte špatnou vlastnost. Také vám hrozí, že budete sami a budete se  muset vyrovnat se svým vlastním já.

Bolestivý porod

Jestliže se vám zdá, že rodíte v bolestech, znamená to, že se ve vás rodí vaše lepší já. Budete zralejší a na věci se budete dívat jinýma očima. Nebojte se toho, budete mít spoustu výhod.

Opakující se porod

Pokud se vaše sny o porodu neustále opakují, znamená to, že jste velmi kreativní a máte spoustu skvělých nápadů. Nebojte se je zrealizovat, mají budoucnost.

Porod dívky či chlapce

Uvidíte-li ve snu porod holčičky, znamená to, že v sobě máte nebo budete mít bolestivou zkušenost. Narození chlapce značí úspěch v obchodech. Porod syna ve snu viděti ukazuje, že je vhodné období pro nové začátky, které si ale musíte dobře promyslet. Nebojte se změn, tento sen poukazuje na váš úspěch. Ve svém životě zažijete významné události.

Jste-li u šťastného porodu jiné ženy, sen vám naznačuje, že vaši blízcí a přátelé budou úspěšní a z jejich štěstí budete prosperovat i vy.

TIP: Nebo se vám zdál sen o těhotenství?

Viděti ve snu porodní bábu

Když ve snu uvidíte porodní bábu, znamená to, že vám bude odhaleno nějaké tajemství a budete mít štěstí.