Ravenův horoskop pro zamilované na rok 2023: Berany čeká velká láska a Lvy zase zklamání

Ravenův horoskop pro zamilované na rok 2023: Berany čeká velká láska a Lvy zase zklamání
Potkali jste někoho výjimečného, zamotal vám hlavu a vás zajímá, jak to bude s vaším vztahem dál? Není nic jednoduššího než se zeptat hvězd a nechat si poradit, jak máte v roce 2023 s tímto omámením naložit a zda vás váš partner naopak nezklame.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Rok 2023 bude pro Berany bude zdrojem vášně. Tento rok budete oplývat energií lásky a partneři se na vás budou jen chytat. Nenechte se však zlákat nekonečnými možnostmi a snažte si vybrat jednoho partnera, který je podle vás ten nejvhodnější. Hrát to na dvě strany se totiž nikdy nevyplácí.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

K Býkům se také hvězdy neotočily zády, a proto se mohou těšit v roce 2023 nejenom na úspěchy v osobním a milostném životě, ale také na nečekané úspěchy v práci a třeba i nějakou tu šťastnou novinu. Není jisté, čeho se bude týkat, ale vypadá to na něco velmi pozitivního a zároveň bude mít velký vliv na váš milostný život.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Blíženci by se měly raději připravit na pořádné dobrodružství. Se svým partnerem/partnerkou v sobě znovu objevíte vyhaslou lásku a obnovíte tak svoji vášeň a touhu po sobě. Tento rok se nemusíte bát změn jak v partnerském vztahu, tak v ložnici. Jakákoli změna vašemu vztahu jen prospěje. Nejhorší je držet se stereotypů.

S partnerem vás to k sobě bude opravdu neskutečně, a tak si tento rok jednoduše užijte!

Mezi blíženci to v poslední době nejiskřilo, ale v novém roce dojde ke změnám, Zdroj: Marko Aliaksandr/ Shutterstock

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Váš partner si bude tento rok velmi vážit toho, že vás má, a bude vás pochvalami, komplimenty a dary, o kterých se vám ani nesnilo. Problém ale přijde tehdy, když si ho nebudete příliš všímat a jeho láska nebude opětovaná. Myslete proto na to, že jeho lásku musíte patřičně odměnit.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Pro lvy bude rok 2023 opravdu složitý. Po delším vztahu pro ně totiž nastane období temna a vy budete velmi toužit po fyzickém kontaktu. Nebude to ale trvat dlouho a na konci roku se budete opět těšit nové lásce, která ve vás opět probudí dávno ztracenou lásku.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Panny by měly být na pozoru a nezapomínat na svého partnera/partnerku. Vypadá to totiž, že se ze strany partnera mohou dočkat nečekané zrady a nepříjemných překvapení v podobě nevěry. jim ze strany jejich partnera může dostat zrady a nepříjemných překvapení.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Váhy budou v tomto rozzářeny jako sluníčka. Budete totiž přímo zářit pozitivní energií. Tato energie vám pomůže i v oblasti vašich vztahů, kdy s partnerem obnovíte svoji vášeň a vyprchanou lásku. Připravte se také na zkoušky. Tento rok na ně bude opravdu bohatý.

Štír (24. 10. –⁠ 22.11.)

Vás čeká velká láska! Ano, konečně jste se dočkali a ten pravý partner je na cestě k vám. Váš stávající partner vás sice zradí, ale vám to vůbec nebude vadit, protože se opravdu zamilujete! Buďte proto otevření novým kontaktům a vyhledávejte různé společenské akce. Vaše láska, na kterou jste tak dlouho čekali, je zde!

Střelec (23. 11. –⁠ 21.12.)

Střelci se budou potýkat s odmítnutím. Jejich stávající partner se k nim bude chovat velmi chladně a střelci tak budou velmi strádat. Budou je pronásledovat pocity osamocení a chybějícího fyzického kontaktu. Pokud ale ve svém snažení vytrváte a dáte najevo svému partnerovi svoji lásku, máte šanci své city obnovit.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Kozorohův rok 2023 bude velmi klidný a nebude docházet k žádnému velkému vzrušení co se lásky týče. Navíc nemusíte očekávat žádné hádky, a tak se můžete těšit na pohodový rok, ve kterém budete zažívat lásku bez zbytečných starostí a s láska mezi s vaším partnerem bude jen růst.

Kozorozi budou ve své lásce stabilní. Zdroj: lissa93/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Rok 2023 pro vás bude zdrojem vášně. Tento rok budete plní láskyplné energie a partneři na vás budou stát doslova fronty. Nenechte se však zlákat a držte se svého stálého partnera. Přece jenom by byla škoda zahodit něco krásného a dlouhodobého za krátkodobé vzrušení.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

I Ryby budou tento rok zápasit s pokušením. Kromě jejich partnera se totiž na obzoru objeví někdo nový, kdo o ně bude jevit velký zájem, a tak budou v pokušení svému partnerovi ublížit. Tato změna ale nevypadá na něco prospěšného. Měli byste se tak raději držet stávajícího partnera a snažit se znovu rozdělat nejspíše již vyhaslý oheň.

Zdroje článku: