Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc říjen

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc říjen
Zajímá vás, co vás čeká příští měsíc? Možná budete překvapeni, co nám naše karty prozradily. Pojďte se s námi podívat na to, co čeká právě vás v měsíci říjnu.

Beran

V měsíci říjnu byste si měli určit své priority. Je důležité rozhodnout se a neměli byste se snažit stíhat více věcí najednou, vždy totiž jednu z věcí zanedbáte. Budete také čelit mnohým životním zkouškám a váš život nebude odpovídat přímo vašim představám. Na druhou stranu budete mít spoustu síly na to tyto problémy řešit.

Býk

Tento měsíc bude pro vás velkým uvědoměním. Budete si velmi všímat pocitů druhých. Díky tomu se vám spousta věcí vyjasní, a vy tak budete mít konečně jasno v dlouho nevyřešených problémech. Některé z těchto skutečností se budou týkat i rodinných vztahů. Nemusíte se však bát. Vše se vyřeší a nebudou vznikat v rodině žádné velké pře.

Blíženci

Měsíc říjen pro vás bude měsícem zklidnění. Budou vás provázet samé pozitivní energie a negativismus se vás tak tento měsíc netýká. Tento měsíc také najdete v životě ten správný směr, a konečně najdete svůj životní smysl.

Rak

Tento měsíc nebude dobrým časem pro řešení problémů. Rozhodovali byste se totiž hodně pocity, ne rozumem, a to by se vám mohlo časem vymstít. Neměli byste také příliš poslouchat své myšlenky. Budou vám tento měsíc bohužel špatně napovídat. Čeká vás také velká změna, která velmi ovlivní váš život.

Lev

V říjnu si budete užívat spoustu okamžiků radosti. Budete také oplývat sebevědomím, a tak je tento měsíc ten pravý čas k tomu vyřešit dlouho odkládané problémy, a navždy se tak zbavit trápení a smutků, které vás již delší dobu provázejí.

Panna

V tomto měsíci budete plni uvědomění. Vyjasní se vám spousta vašich problémů, a oprostíte se tak od těžkostí a budete moci začít svůj život prakticky od začátku. Dávejte si také pozor na své zdraví. Budete v tomto měsíci velmi náchylní na zranění, a tak byste se měli vyhýbat například adrenalinovým sportům.

Váhy

Měsíc říjen pro vás znamená velký úspěch. Může to být velký úspěch v práci nebo i v osobním životě Je ale velmi důležité se nenechat úspěchem ukolébat a nepřestat se snažit. Jak nenadále úspěch přijde, tak rychle také může odejít, a tak příliš nemrhejte časem a pokračujte v práci naplno.

Zdroj: 220 Selfmade studio/ Shutterstock

Štír

Čeká vás vysoká intenzita vašich citů. Ve vztazích s lidmi budete velmi vášniví a budete občas muset své emoce krotit. Některé osoby byste svojí intenzivní vášní mohli totiž až zastrašit. V měsíci říjnu můžete také trpět kvůli nějakému velkému ublížení. Dejte si na to tak opravdu pozor a vyvarujte se těmto zbytečným zraněním vašich citů.

Střelec

Musíte si v tomto měsíci už konečně přiznat lpění na minulosti. Musíte se od ní odpoutat, protože díky opuštění těchto těžkostí se budete konečně moci v životě posunout dál. Bez těchto těžkostí vám bude lépe a věřte, že se váš život bez nich dá tím správným směrem.

Kozoroh

V tomto měsíci budou vaše vztahy procházet pocity harmonie. Vztahy vám budou poskytovat pocit štěstí a sounáležitosti, která vám v životě chyběla. Uvědomíte si také, že i ty špatné věci mají ve vašem životě význam a že vše má nějaký smysl a nějak vás to v životě ovlivňuje.

Vodnář

Budete se cítit velmi hraví a veselí a budete mít dostatek energie. Tuto energii věnujete do své práce a do budování svých vztahů. Budete oplývat pozitivní energií a tou budete ovlivňovat své okolí. Tomuto měsíci věnujte opravdu mnoho energie a síly. Tvrdá práce by se vám totiž měla opravdu vyplatit.

Ryby

Měsíc říjen bude pro vás znamenat spoustu práce. Měli byste ve svém životě totiž dokončit něco, co už dlouho odkládáte. Vyřešení těchto problémů vám pomůže se v životě posunout dál. Budete také vystaveni silám, které vám pomohou splnit své sny. Proto neváhejte a využijte tento měsíc na maximum.

Zdroje článku: