Nejšťastnější týden v měsíci listopadu dle vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci listopadu dle vašeho znamení
Štěstí je jedním z hlavních ukazatelů spokojenosti v životě. Šťastní lidé žijí déle a dokážou si život lépe užít. Kdy na vás to štěstí ale čeká? Dnes se dozvíte, který týden v měsíci listopadu bude ten váš!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zpozornět byste měli především poslední listopadový týden. Díky blížícímu se prosinci se vám nevyhne pocit spokojenosti. Štěstím pro vás budou nejenom vaše děti, které vám v tomto týdnu budou dělat jen radost, ale zároveň budete zažívat drobné životní události, které vás jednoduše rozveselí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Stejně jako Beranů, i vás se týká druhá polovina měsíce. Nejšťastnější týden pro vás však nebude ten poslední, ale ten předposlední. V tomto týdnu se vám povede uskutečnit velmi výhodný nákup a možná i potkáte nějakou osobu, po které se vám už dlouho stýská.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mít štěstí jako vy, to by chtěl snad každý. Váš šťastný týden bude hned ten první v měsíci listopadu. Nezapomeňte se na něj však připravit. Čeká vás totiž spousta zážitků a spoustu novinek, které vám mohou změnit váš život.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, od 8. 11. se připravte na pořádnou dávku štěstí. Čeká vás setkání s milovaným člověkem, se kterým jste se již dlouho neměli možnost setkat. Přinese vám do života novinky, které pro vás budou příjemnou změnou a pozitivně vám ovlivní váš život.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, váš nejšťastnější týden bude právě ten poslední v měsíci listopadu. Štěstí vám bude nakloněno, a vám tak půjde vše od ruky. Může vás potkat i možné povýšení nebo alespoň pochvala v práci, která se může nést ruku v ruce i s finančním ohodnocením.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na začátku druhé poloviny listopadu můžete očekávat jistá překvapení. Budete ovlivněni silou lásky a můžete se dočkat i letmého okouzlení v podobě příjemné známosti. Není jisté, jestli z toho bude delší románek nebo jen letmé okouzlení, ale nic není jisté, proto buďte obezřetní a otevření nové známosti.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na štěstí se tento měsíc načekáte. Dočkáte se ho až v posledních dnech listopadu. O co bude ale déle trvat, než štěstí přijde, o to bude intenzivnější. Připravte se na vlnu štěstí, díky které váš život nabere nový a lepší směr. Buďte proto trpěliví a dočkáte se.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Poslední podzimní měsíc vám započne a okouzlí vás vlnou štěstí. Připravte se na překvapení od svého partnera nebo klidně i od náhodných lidí. Lidé se na vás budou usmívat, a vy se tak budete cítit opravdu šťastní.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, poslední týden bude váš. Budete mít stále pozitivní náladu a bude vás ovlivňovat pozitivní energie. Díky pozitivní energii se budete cítit skvěle a budete vše vidět jako s růžovými brýlemi. Dejte si však pozor na začátku prosince, abyste na svůj pozitivní přístup nedoplatili. Mějte proto vždy oči otevřené a nezapomínejte se dívat kolem sebe.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Štěstí se vám vyhýbat nebude, a tak vás čeká na přelomu prvního až druhého týdne v opravdu hojném množství. Připravte se na nečekanou pomoc od příbuzného, známého nebo úplně náhodného člověka. Tato událost vás velmi potěší a přinese vám do života spoustu radosti.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ve třetím týdnu se těšte na radost a pocit vnitřního uspokojení. Vaše štěstí nebude mít zdroj v nějaké jiné osobě, ale bude mít zdroj ve vás a vy se budete cítit osvíceni vnitřní silou a motivací, která bude přesně ta, která pro vás bude zdrojem vašeho štěstí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

K vám se štěstí dostane na přelomu 2. a 3. týdne. Čeká vás totiž příjemné pozvání na schůzku, ze které se vyvine něco víc a vyřeší to i některé z vašich problémů, kvůli kterým jste se dlouhou dobu trápili. Bude to tak schůzka nejen příjemná, ale i užitečná, a vám tak v životě nastane klid a pohoda.

Zdroje článku: