Tato znamení zvěrokruhu slovně zhoršují svou nemoc, aby získala pozornost druhých

Tato znamení zvěrokruhu slovně zhoršují svou nemoc, aby získala pozornost druhých
Nemoc negativně zasahuje do našich životů. Během ní nemůžeme dělat všechno tak, jak jsme zvyklí. Nicméně existují lidé, kteří i prachobyčejnou rýmu mění v život ohrožující nemoc jen proto, aby získali pozornost jiných lidí, obzvláště blízkých. Pokud jste se narodili v jednom z uvedených znamení zvěrokruhu, patříte mezi ně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vždy se snažíte zazářit a vymýšlíte různé plány, jak něco udělat, abyste si získali pozornost a pochvalu jiných lidí. Nicméně máte neustále pocit, že za vaše úsilí nejste dostatečně odměňováni. Pokud se stane, že onemocníte, hned své nemoci využijete, aby si vás vaše rodina a partner konečně začali více všímat.

Úpíte, pokud vás trochu bolí v krku, a podle vašich slov umíráte a vaše rodina by se s vámi měla jít rozloučit, protože vás možná již nikdy neuvidí. Ano, pokud vás vaši blízcí dostatečně nechválí za vaši píli, může to takto skončit. Pokud máte dostatek pozornosti, tolik to nezveličujete, nicméně to nic nemění na tom, že záměrně zhoršujete svou nemoc, aby si vás ostatní lidé více všímali.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud se trochu říznete, způsobíte tím obrovský povyk, aby všichni věděli, že ještě milimetr hlouběji byste se řízli a na místě byste vykrváceli nebo byste mohli přijít o končetinu. Uděláte totiž vše pro to, aby si vás ostatní lidé všímali a vy jste byli ve středu vesmíru. Ostatní vidí, jak zveličujete svá zranění i své nemoci, ale raději vám nic neřeknou, pouze vás politují, aby si mohli jít svou vlastní cestou.

Pokud si v jednom dni několikrát zakašlete, hledáte na internetu ty nejzhoubnější nemoci, které byste mohli mít. Pokud se najde člověk, který je schopen vás vyslechnout, začnete zveličovat i okolnosti, které vedly k vašemu drobnému zdravotnímu problému. Co se týče vašeho vyprávění, rádi děláte z komára velblouda, abyste slyšeli lítostivá slova ostatních lidí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete, když si vás někdo hýčká a stará se o vás. Bohužel pokud se vám něco strašného nestane, jen málokdo s vámi bude chtít trávit celý den a hýčkat si vás. Jakmile se vám nepatrně zvýší teplota nebo se necítíte dobře, všem kolem vás řeknete, jak špatně na tom jste, aby za vámi přišli a splnili všechna vaše přání.

Starostlivost ostatních se vám líbí, pokud ji uplatňují na vás. Potřebujete péči ostatních lidí a jejich soucit, proto se při sebemenším náznaku nemoci chováte silně manipulativně, abyste přiměli lidi dělat to, co chcete, aby dělali. Pokud se necítíte dobře, je vaše snaha ještě zdvojnásobena.

Zdroj článku: