Jaký bude váš nejšťastnější měsíc roku 2023?

Jaký bude váš nejšťastnější měsíc roku 2023?
Štěstí je jednou z věcí, které si za peníze nekoupíte. Nedá se nijak sehnat ani jinými prostředky a na zjištění jeho přítomnosti ve vašem životě jste odkázáni na hvězdy. Co vás tedy v tomto ohledu čeká v roce 2023?

Spokojenost a štěstí jsou vlastnosti, kterých chce v životě dlouhodobě dosáhnout každý. Ne každému je však osudem dáno, že se mu poštěstí. Pro někoho si hvězdná obloha připravila přímočarou cestu k radosti. Pro jiného zase bude následující rok trnitou stezkou, kde si každý úspěch bude muset zasloužit. Jak si v loterii osudu stojí vaše znamení? Existuje ve hvězdách naděje pro měsíce štěstí a radosti, nebo byste se měli připravit spíše na smůlu lepící se vám neustále na paty?

Beran (21. 3. – 20. 4)

Začátek roku 2023 přinese do života milenců ve znamení Berana ono dlouho očekávané štěstí. Vaší největší touhou pak bude přinést svému partnerovi nejrůznější potěšení, což ve finále bude budit radost i ve vás. Osud bude v průběhu léta přát také vašemu seberozvoji a vzdělávání – ideální příležitost během července či srpna vycestovat někam za poznáním či se věnovat studiu – štěstěna bude při vás.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci zažijí v oblasti spokojenosti a zadostiučinění spíše průměrný rok. Na jednu stranu se od vás bude vyžadovat značné úsilí, to ale bude po zásluze adekvátně odměněno, což vám vykouzlí úsměv na tváři. Do poloviny dubna budete šťastní i po finanční stránce, což vám vydrží až do letních prázdnin. Pak vás budou chtít toulavé boty vytáhnout na dovolenou, což vás může stát nějaký ten peníz. Na konci roku se vám ale vše vrátí zpět, a listopad a prosinec tak prožijete v plné radosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na začátku roku se řádně zapotíte. Ještě v lednu se ale situace otočí a vy se budete těšit mimo jiné z pevného zdraví a finančního zajištění. Další odměnu v podobě skvělých výsledků v práci získáte na začátku června a podobnou měrou se vám hvězdy odmění i na konci října. Váš rok bude nasycen veselými chvílemi, které se budou v pravidelných intervalech vracet.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rok 2023 odstartujete s téměř pohádkovým jměním a již v lednu se vám bude v navyšování domácího rozpočtu jen a jen dařit. Jakmile se bude měsíc chýlit ke konci a začne nastupovat únor, potkáte také novou lásku, která váš život ještě více rozradostní. Dále se také těšte na listopad – dost možná se dočkáte povýšení v práci. O štěstí tak u Raků v nadcházejícím roce nebude nouze.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi by se v nadcházejícím roce měli soustředit hlavně na duben. Ten vám totiž přinese nečekané štěstí v podobě bohatství, kterého se vám dostane díky někomu z rodiny. V průběhu léta si dá štěstěna zase na chvilku pauzu, aby se pak v září vrátila v plné síle, a vy tak mohli opět sklízet úspěch v osobním i profesním životě. Pozor však na konec roku, abyste si všechnu radost nevyplýtvali předem, a neupadli pak do depresí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Příjemná překvapení čekají na Panny již v lednu. Vrcholu pak vaše spokojenost dosáhne v jeho druhé půli, kdy se vyřeší dlouhodobé konflikty a zlepší se podmínky v práci. Tam hravě porazíte své rivaly, a dostanete se tak na pomyslné výsluní. Jak se ale rok bude blížit ke konci, štěstí bude ubývat. Dejte si pozor, aby jeho nedostatek zbytečně neublížil vám či vašim blízkým.

Během února budou Váhy vystaveny výzvám ve vztazích, zdroj: Photoroyalty / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud jste někdy uvažovali o koupi domu nebo vysněného vozu, hned v lednu se vám naskytne příležitost udělat si v tomto ohledu radost. Během února budete na druhou stranu vystaveni výzvám ve vztazích, když v nich ale obstojíte, dostane se vám štěstí i v této oblasti. Další období prosperity pak zažijete v průběhu října a listopadu, kdy se vám bude dařit v práci i v soukromém životě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

U Štírů není třeba v rámci štěstí specifikovat konkrétní měsíc, budete totiž prosperovat téměř po celý rok. Slabší období pro vás hrozí pouze v dubnu, kdy můžete mít drobné zdravotní problémy. Během léta pak bude situace stagnovat. Od října pak budete opět spokojení prakticky po všech stránkách.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Rok 2023 pro vás bude rokem lásky. Kolem ní se pak budou točit téměř veškeré události ve vašem životě. Bude se pak zaplétat i do vašich financí, které vám do kapsy začnou přitékat nejdříve v červenci. Vrcholu štěstí se pak dočkáte v listopadu, kdy se vám splní dlouhodobá přání.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V nadcházejícím roce se budete těšit spoustě pozitivních zpráv a výsledků. Těšte se zejména na duben, kdy váš mozek bude nejlépe vstřebávat nové informace a vjemy, a vás tak zalije vnitřní pocit blaženosti. Přes léto bude radosti poskromnu, ale listopad a prosinec budou opět vaše měsíce, kdy se na obzoru objeví šance na povýšení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se budou většinu roku soustředit na vlastní rozvoj a dosažení osobních cílů. Dlouhou dobu budete zahledění sami do sebe, a náznaků štěstěny si tak začnete všímat někdy v září. Jakmile vás ale lapne, až do prosince se vás jen tak nepustí. Pak ovšem pozor – mohou přijít nechtěné a nečekané změny, se kterými budete muset pracovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Hned zkraje roku vás čeká řada úspěchů. Tu však ještě v lednu přeruší nečekané zdravotní komplikace, a na jaro tak budete muset být velmi opatrní. Patřičné úlevy a pocitu radosti se dočkáte až spíše ke konci roku – listopad a prosinec budou měsíce vaší psychické pohody a radosti. Alespoň se tedy máte na co těšit.

Obecně bude rok 2023 slibným pro dokázání si všeho pozitivního, co ve vás je. Mnohdy pak budete muset bojovat o pozornost či lásku jiných. Zaměříte-li se však na vaše silné měsíce, a využijete tak štěstí ve svůj prospěch, můžete v nadcházejícím roce jen a jen získat.