4 hvězdná znamení, která ve své mysli vytváří problémy, aby si měla na co stěžovat

4 hvězdná znamení, která ve své mysli vytváří problémy, aby si měla na co stěžovat
Snad všichni známe alespoň jednoho věčně nespokojeného člověka, pro kterého když uděláme cokoliv, co si přeje, a uděláme to podle jeho požadavků, on si vždy najde něco, co jsme udělali špatně. Tito lidé se však nezaměřují pouze na své přátele a rodinu, neboť aby mohli vznést stížnost, jsou ochotni vymyslet si cokoliv. Najdete zde své znamení?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Patříte mezi ten typ lidí, kteří cítí potřebu dělat vše tak, jak bylo řečeno. Pokud někdo udělá jinak něco, než jak jste řekli nebo jak byste udělali vy, nastává potrestání dotyčného jedince. Většinou víte přesně, jak by se něco mělo dělat, a proto si stěžujete na způsoby jiných lidí.

Stejně tak pokud vám něco nejde přesně podle vašeho plánu, ostatní lidé nebudou mít kolem vás klidné chvíle, poněvadž máte tendenci stěžovat si na všechny a všechno ve vašem okolí, když se vám momentálně nic nedaří. Lepší je pro vás se dostatečně naštvat a vykřičet, než si stěžovat mlčky v duchu. Během toho jste schopni si doslova vymýšlet věci, kvůli nimž byste mohli pokračovat v nadávání.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se vám stane něco nepěkného, jste smutní a zadržujete své emoce. Pokud se to děje příliš dlouho, váš smutek se promění v hněv. Pokud se vám něco nedaří dlouhodobě, vymýšlíte si záminky, abyste mohli svůj hněv ventilovat na ostatních lidech.

Stáváte se doslova otravnými, jelikož křičíte na všechny okolo i jinak projevujete svůj vztek. Lidé se od vás při těchto projevech negativity odvracejí, nechtějí být totiž zataženi do vaší špatné nálady. Nezřídka se stává, že pláčete, protože se vám nic nedaří, ale vždy si uděláte čas na ostatních vidět chyby.

Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste zarytí optimisté, ovšem jste také opravdu upřímní. Jakmile si myslíte, že se někdo nechová tak, aby věci probíhaly plynule, dáte mu to najevo. Lidé nejsou tak svižní jako vy, a proto mají pocit, že si na ně neustále něco vymýšlíte.

Pokud se rozzlobíte či se snažíte ostatním vhodně poradit, neexistují pro vás žádné hranice, které by se nedaly pokořit. Lidé vás proto častokrát vnímají jako naprosto rýpavého člověka, přestože to můžete myslet dobře. Ale zamyslete se – někdy problémy zveličujete či je zbytečně vytváříte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechcete si ve své mysli vytvářet problémy, nicméně to neustále děláte. Jasně vidíte chyby a najdete je i v něčem pro ostatní lidi naprosto perfektním. Váš mozek neustále pracuje a sděluje vám, co by se mohlo udělat lépe a co se děje špatně, tudíž si můžete začít stěžovat přímo jádru problému – ostatním lidem, jejichž nesprávný čin vytvořil problém, který vy vidíte dříve než sami viníci.

Chcete mít perfektní svět, proto nezavřete svá ústa a spousta lidí vás vidí jako negativistu a pesimistu. Také tyto problémy často zveličujete.

Zdroj článku: