Jak si váš partner představuje dokonalé polibky podle jeho znamení

Jak si váš partner představuje dokonalé polibky podle jeho znamení
Typů polibků existuje celá řada. Stejně jako situací, kdy může k polibku dojít. Určitě si s partnerem užíváte každý polibek. Víte ale, jak si váš partner představuje dokonalý polibek? Každý člověk to má jinak, ale můžeme se inspirovat astrologií.

 Přečtěte sak si váš partner tajně přeje, abyste ho líbali, podle jeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Líbí se mu hrubé zacházení. Má rád polibky, které trochu bolí (někdy má raději, když to bolí více). Patří to k jeho povaze. Jeho problém je, že ne každý chce způsobovat bolest svému partnerovi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Doteky jsou pro tohoto partnera hodně důležité, neměli byste proto na to zapomenout, až ho budete chtít líbat. Příjemné vůně také dodají na romantice a váš partner se bude cítit milován.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dívání se do očí a následné políbení na čelo je pro tohoto partnera známkou toho, že si ho neskutečně vážíte a milujete ho. Jakmile to budete dělat chvilku, sám vás políbí.

Rak (22. června – 22. července)

Nic se mu nelíbí více, než když se vzájemně kousnete do spodního rtu, abyste „si ze schůzky něco odnesli“. Poté ale upřednostňuje jemné romantické polibky.

Lev (23. července – 22. srpna)

U Lva se zaměřte na krk a ujistěte se, že vaše polibky budou dostatečně dravé. Přesně toto je totiž jeho technika, kterou sám bude provozovat. Též mějte líbivě navoněný krk.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner má rád líbání z pozvolna, to znamená, že než mu políbíte ústa, ujistěte se, že jste mu dostatečně opusinkovali celý obličej. Sladká slova tomuto polibku přidávají na kouzlu.

polibek, zdroj: Rido / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Nejvíce se vašemu partnerovi líbí, když vaše polibky nečeká. Měly by být rychlé, jakoby jen tak mimochodem. Váš partner vás za to bude opravdu milovat a také se bude cítit být milován.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Francouzské polibky jsou to, co vašeho partnera přivádí k šílenství. Váš partner touží po dychtivých polibcích, které ho rozehřejí a nažhaví na to, co očekává, že bude následovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš partner se narodil ve složitém znamení. Nemá svůj oblíbený způsob a načasování polibku. Chvilku má náladu se líbat, poté ho ta nálada opustí. Polibte ho, jak uznáte za vhodné, dokud je ve své nažhavené náladě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Podobně jako Beran, také tento partner má hodně rád kousání. Avšak Kozoroh je v podstatě mnohem jemnější. Bere to jako upevňování vašeho vztahu a důkaz lásky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Polibky kombinované s objímáním jsou splněným snem tohoto partnera. Osahávání mu není cizí, dokonce ho to navnadí na něco více. Jeho polibky jsou dychtivé, abyste věděli, jak hodně mu na vás záleží.

Ryby (19. února – 20. března)

Je mu jedno, jakým způsobem ho políbíte, tomuto partnerovi jde pouze o to, aby to trvalo co nejdéle a jednalo se o jemné polibky. Užívá si každou romantickou chvilku.

Zdroj článku: