Jak rychle se můžete zamilovat podle vašeho znamení zvěrokruhu? Rybám stačí jediný pohled, Panna čeká na toho pravého

Jak rychle se můžete zamilovat podle vašeho znamení zvěrokruhu? Rybám stačí jediný pohled, Panna čeká na toho pravého
Když si uvědomíte, že začínáte propadat lásce, je přirozené, že toužíte vědět, zda to ten druhý cítí stejně. Kolik času zabere, než se někdo zamiluje, ovlivňuje řada faktorů. Mnohé může prozradit i vaše znamení.

Beranovi dlouhý vztah nevydrží

Jakmile se Berani pro něco rozhodnou, nic jejich názor nezmění. Tvrdohlavá povaha způsobuje, že se rychle zamilují, jakmile je někdo zaujme, ale stejná vlastnost vede k tomu, že stejně náhle milovat přestanou.

Býk si dává na čas

Nečekejte, že se Býk zamiluje na prvním či druhém rande. Bude mu trvat dlouho, než zanalyzuje, zda se k němu potenciální partner opravdu hodí. Touží se usadit a se správnou osobou dokáže milovat upřímně a dlouho.

U Blížence hrozí nuda

Také Blížencům chvíli trvá, než se zamilují. Řadíte se k nim? Pak pro vás seznamování znamená zkoumání možností. Přitahuje vás inteligence, žertování, sarkasmus a hravost. Míváte totiž tendence začít se brzy nudit.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Rak hledá bezpečí

Vy Ráčci jste soucitní a pečující. Zpočátku můžete být stydliví, ale lásky máte na rozdávání a nedělá vám problém zamilovat se hned. Lásku pokládáte za dlouhodobý závazek. Potřebujete partnera, jenž vám dá pocit bezpečí a jistoty.

Lev se zakouká do nesprávné osoby

Lvi se mohou zamilovat rychle, ale někdy jim trvá, než se někomu zcela oddají. Bývají loajální, dokud jim nezavdáte důvod nebýt. Často zahoří láskou k nesprávnému člověku a jsou zraňováni, dokud si nenajdou jiného.

Panna čeká na toho pravého

S tím, aby se zamilovaly, Panny nespěchají. Nezajímají se o nikoho, kdo by mohl narušit jejich kariéru. Abyste si získali Pannu, musíte postupovat pomalu a nechat věcem přirozený průběh. Budete-li na ni tlačit, vylekáte ji.

Váhy touží po rovnováze

Narodili jste se ve znamení Vah? Jste společenští a s oblibou navazujete nová přátelství. Rádi si zaflirtujete. Najdete-li někoho, kdo je krásný uvnitř i navenek a kdo bude ochoten vynaložit stejné úsilí jako vy, můžete se velmi rychle zamilovat.

Štír může být nedůvěřivý

Co se týče randění, Štíři vám o sobě prozradí právě tolik, abyste získali pocit, že je znáte, ale neřeknou vše, dokud vám nebudou důvěřovat. Potrvá, než vám projeví lásku. Jen tak někoho k sobě nepustí.

Střelec miluje život

Patříte mezi Střelce? Jste asi jediné znamení, které ke štěstí nepotřebuje vztah. Máte dobrodružnou duši, chcete cestovat a bavit se. Pokud najdete někoho, kdo s vámi bude chtít poznávat svět, zamilujete se.

Kozoroh chce někoho s podobnými rysy

Kozorozi milují tvrdě pracující jedince, zodpovědné a přebírající iniciativu. Dávají si na čas, aby určili, zda se jim vyplatí do někoho investovat. Mají-li se k někomu uvázat na celý život, proč spěchat?

Pro Vodnáře je důležité přátelství

Vodnář je dalším znamením, které nevyžaduje romantický vztah, aby bylo šťastné. Klade větší důraz na komunitu než na sebe. Neznamená to ale, že by se nikdy nezamiloval, jen to trvá dlouho.

Rybám stačí jediný pohled

Existuje-li znamení, které se nejspíš zamiluje na první pohled, jsou to Ryby. Emocionální zanedbávání nezvládají dobře. Pokud se o ně partneři náležitě starají, může jim láska vydržet navždy.