Panny pro příští týden: Dostatek fyzického kontaktu, včetně ranních polibků a dlouhých večerních objetí

Panny pro příští týden: Dostatek fyzického kontaktu, včetně ranních polibků a dlouhých večerních objetí
Panna vždy usiluje o hvězdnou lásku, v níž se plynule spojí duše, mysl i tělo. Proto je toto znamení označováno za příliš vybíravé. Není tomu tak, pouze přesně vědí, co hledají a spokojit se s někým jen dostatečně dobrým by znamenalo, že nikdy nenajdou lásku, po které doopravdy touží.

Co vás, milé panny, čeká v nadcházejícím týdnu?

Uplynulý měsíc byl nabitý událostmi. Teď je pravý čas na to, abyste se z hlavy vrátili zpátky do svého srdce. Dejte si práci s vyvěšováním sváteční výzdoby a plánováním oslav.

Získáte spoustu obdivovatelů bez větší námahy. Nechte vyniknout svou rozvernou stránku. Předveďte svůj talent i důvtip. Sledujte, jak se vaše fanouškovská základna rozrůstá, když vyprávíte barvité příběhy nebo se jen procházíte v jednom ze svých dokonale upravených outfitů.

Ve vzduchu je cítit láska

Budete se cítit koketně, skotačivě a zábavně. V páru byste toho měli využít a stýkat se mnohem více než obvykle. Už jen to, že budete spolu, udrží vaši přitažlivost v proudu.

Nezadaní? Jiskry by mohly létat s kamarádem i s někým, koho potkáte čirou náhodou. Seznamky by v tomto období mohly být také obzvlášť plodné.

Pozor na hranice

V dlouholetém vztahu můžete lehce překročit tenkou hranici mezi škádlením a hašteřením, ujistěte se proto, že v rozhovorech nejste příliš přímí a nezabíháte do zraňujícího terénu.

I přesto je skvělý čas na to, abyste pročistili vzduch nebo si prostě jen hodiny a hodiny povídali.

Máte milióny nápadů a právě teď je čas podniknout kroky k realizaci těch několika nejlepších.

Zdroje: