Partnerský horoskop na únor: Býci se rozvášní, Panny dosáhnou souladu a Kozorozi možná plánují rodinu

Partnerský horoskop na únor: Býci se rozvášní, Panny dosáhnou souladu a Kozorozi možná plánují rodinu
Měsíc únor do vztahů přináší čerstvou inspiraci a naději. Možná je to dárek ke dni svatého Valentýna, avšak zcela jistě velká výzva pro některá znamení!

Beran

Po celý měsíc se ve vašem vztahu zaměřte na dlouhodobé cíle. Podnikněte skutečné kroky, abyste svůj záměr naplnili. Dejte svému okolí najevo, že to myslíte opravdu vážně. Jakmile se rozhodnete, věci se posunou kupředu.

Býk

Vášeň ve vašem vztahu jen poroste, Býci. Nové známosti se prohloubí a ty letité ještě více posílí své pouto. Ale nic nepůjde samo od sebe. Energie snadné komunikace je vám k dispozici. Jak ji využijete, to už je čistě na vás. 

Blíženci

I když se vám ve vztahu bude dařit a vaše láska jen pokvete, mohou na povrch vyplout složité pocity. Nechoďte kolem problémů po špičkách a přistupte k nim s grácií. O svých pocitech mluvte! Tento měsíc je určen k objevování věcí, které jste dříve považovali za tabu. 

Rak

Váš partnerský vztah bude tento měsíc na dobré cestě. Ještě více vás s vaším milovaným partnerem může sblížit společný výlet. Objevit se mohou drobné neshody, a to především kvůli nepřiměřeným očekáváním. Přistupujte ke svému partnerovi zcela upřímně a prožijete spolu nezapomenutelné chvíle.  

Lev

Únor je pro vás měsícem sbližování. Pokud jste uvažovali o zásnubách, můžete si být jistí, že je nyní vhodná chvíle učinit tento důležitý krok. Páry, které měli nedávno svatbu, mohou podniknout romantickou svatební cestu. Drobným hádkám se vyhnete upřímnou a včasnou komunikací.

Panna

Tento měsíc budete se svou láskou šťastní a blažení. Váš vztah bude v souladu, pouze s vynaložením malé snahy dosáhnete společné harmonie. Ve druhé polovině měsíce se mohou objevit obavy ohledně milostného života. Nejistoty pomohou odstranit smysluplné rozhovory s partnerem.

Váhy

S únorem váš milostný život rozkvete. Vyjádřete své city a podělte se o pozitivní dojmy, vytvoříte tak prostor pro romantiku a vášeň. V polovině měsíce budete zřejmě muset udržet rovnováhu mezi prací a vaším vztahem. Vyhněte se jakýmkoli neshodám a hádkám. 

Štír

Váš vztah je na dobré cestě, Štíři. V únoru budete mít více sil na řešení problémů a snadno vytvoříte prostor pro nový začátek. Najděte cestu, jak přistoupit k dřívějším konfliktům a nedorozuměním. Váš partner bude velmi vstřícný a nápomocný. 

Střelec

S obtížemi ve vztahu se vypořádejte dříve, než začnou způsobovat větší problémy. Ve vašem partnerství podporujte otevřenou komunikaci a vzájemné porozumění. Únor naplní dlouhé diskuze a pokud problémy odsouváte na neurčito, tak i hádky.  

Kozoroh

Tento měsíc může být obzvlášť zajímavý pro páry, které se nedávno daly dohromady. Čerstvý vztah může projít významnou a příjemnou proměnou. Páry se začnou poznávat hlouběji a objeví mezi sebou první rozdíly. Stálé páry mohou začít uvažovat o založení rodiny.

Vodnář

Se svým partnerem si v únoru užijete krásné chvíle. Můžete očekávat vzestupy i pády, avšak více romantiky než hádek. Během tohoto měsíce se vaše vzájemná důvěra obnoví a vy si tak můžete vytvořit nové citové pouto.

Ryby

V únoru si dejte záležet na kvalitně stráveném čase se svým partnerem. Váš vztah vyžaduje pozornost a péči. Vzájemně se obdarujte laskavými slovy a pozornými doteky, uvidíte, jak se vše začne měnit k lepšímu.

 

Zdroj: