Horoskop na týden od 31. ledna: Lvi se zamilují a Kozorohy čekají zajímavé finanční příležitosti

Horoskop na týden od 31. ledna: Lvi se zamilují a Kozorohy čekají zajímavé finanční příležitosti
Novoluní ve Vodnáři přinese mnoho inspirace a pomůže k dokončení některých projektů. Přečtěte si, co vás čeká tento týden.

Beran

Nasměrujte svou impulzivní energii k dokončení zásadního projektu. Začátek pro vás není nikdy těžký, ale při dokončení vašich velkolepých plánů si můžete projít pořádným peklem. Oslovte lidi, kteří vám pomohou rozvíjet vaši vizi. 

Býk

Tento týden se zaměřte na pragmatická rozhodnutí. Budete-li se držet svých cílů, je méně pravděpodobné, že vás zaskočí rušivé vlivy. Až se rozruch uklidní, vy budete mít před sebou stále jasnou cestu. 

Blíženci

Novoluní vám přináší klid v konání a důvěru ve vaše dlouhodobé cíle. Víte, co potřebujete a neúnavně si za tím jdete. Můžete být inspirací pro mnoho svých přátel. Možná dokonce stojíte v čele nějaké iniciativy a jdete ostatním příkladem.

Rak

Je před vámi týden naplněný smysluplnými projekty a zdařilou spoluprací. Nejste-li zrovna uprostřed nějakého procesu, využijte tuto energii k novým začátkům. Oslovte své přátelé, spojením svých dovedností můžete dosáhnout velkého pokroku. 

Lev

V tomto týdnu se můžete do někoho snadno zamilovat. Nemusí to být rovnou milostný poměr. Možná se doma objeví štěně nebo si koupíte nový mobil. Rozhodně to u vás způsobí větší roztržitost.  

Panna

Tento týden se učíte a rozvíjíte, milé Panny. Nejlépe uděláte, když velký záměr rozdělíte na dílčí, pro vás zvládnutelné kroky. Nenechte se zbytečně zavalit velkým množstvím povinností, snadno byste podlehli únavě ze stresu. 

Váhy

Novoluní vám do nejbližších dní přinese romantiku a vaši náladu promění v tvořivou. Za poslední měsíce jste měli možnost poznat, které věci vám fungují a nyní se můžete pustit do práce. Vše, co vytvoříte v tomto týdnu se stane základem pro práci další. 

Štír

Novoluní vás přiblíží zpátky k vašim kořenům. Zůstaňte pár dní doma, zavolejte příbuzným nebo si udělejte výlet do svého rodného města. Pokud budete potřebovat něco zajistit nebo vyřídit, vše hravě zvládnete.

Střelec

Tento týden máte jedinečnou příležitost znovu upevnit denní rutinu a dát svému životu opět řád. Uprostřed týdne buďte opatrní obzvlášť v emailové komunikaci. Mohlo by se stát, že někomu omylem pošlete něco, co opravdu nechcete.

Kozoroh

Tento týden vás čekají zajímavé finanční příležitosti, Kozorozi. Vytrvejte v tom, co vás naplňuje a odměna vás nemine. Zprávy o vašem talentu se šíří rychlostí blesku, pravděpodobně brzy dostanete zajímavou nabídku.  

Vodnář

Následující dny přinesou do vašeho života několik změn. A vy, Vodnáři, jste ve svém živlu, protože změny vás posouvají a živí. Pravděpodobně jste si konečně začali plnit jeden ze svých snů, vytrvejte a nenechte se odradit chytrými radami některých přátel. 

Ryby

Nápady vám přichází, když zpomalíte a nasloucháte. Pokud máte za sebou nevyrovnané období, ať už v důsledku nemoci nebo jiné nerovnováhy, vraťte se ke svým zdravým návykům. Pravidelné cvičení, meditace a procházky dokážou divy. 

 

Zdroje: