Andělský horoskop: Lvi, co pro vás chystá Archanděl Raziel na rok 2022?

Andělský horoskop: Lvi, co pro vás chystá Archanděl Raziel na rok 2022?
Existují tajemství, která před námi Bůh záměrně nejprve schoval, aby nám je pak prostřednictvím archanděla Raziela mohl postupně prozradit. Pokud v něčem tápete nebo stojíte před branou velkého vědění, tento tajemný strážce vás navede a obohatí vás o nové znalosti, o kterých jste dříve neměli ani zdání

Pokud vám rok 2022 přinese náročné pracovní chvíle, ve kterých budete potřebovat pěknou dávku kreativity, je to právě on, který vám přispěchá na pomoc a vnukne vám vhodný nápad. Svou moudrostí a vědomostmi je odborníkem pro mnoho oblastí a u lidské mysli se mu vede obzvláště dobře.

Budete-li se letos vy nebo někdo ve vašem okolí potýkat s psychickými a případně i psychosomatickými problémy, Raziel vás dokáže uzdravit. Musíte se mu však otevřít a naslouchat jeho radám. A jestliže budete mít pocit, že vás letos dohání trápení a strasti z minulosti, nechte tohoto archanděla tajemství, ať vám ukáže způsob, jak se z dob předchozích vymanit a kráčet už jen správnou cestou do těch budoucích.

Andělský horoskop a původ Raziela

Datum narození předurčuje člověka k určitým charakterovým vlastnostem i objektivním okolnostem, jež jsou dány astrologií jako takovou. Nejen vesmír, ale i Bůh své síly usměrňuje dle toho, kdy jste poprvé spatřili světlo světa. A dělá to velmi moudře. Pověřil totiž 12 andělů, které určil patrony jednotlivých znamení, aby dávali pozor na naše největší slabiny.

Raziel byl od pradávna označován za „Anděla tajemství“ nebo „Strážce záhad“. Bůh mu svěřil informace, které nikdo jiný než on sám nezná, aby je předával tam, kde je to zrovna potřebné. Byl obdařen znalostmi ze všech oblastí lidské, ale i vesmírné existence, a tak je průvodcem života a jeho principů od samého počátku. Je to právě on, kdo měl dávat rady Adamovi, když nevěděl, jak dál.   

Jak dokáže Raziel v roce 2022 pomoci

Raziel je předurčen k tomu uchovávat a předávat tajemství a znalosti o věcech, které se zdají být nemyslitelné. Rok 2022 vám může přinést problémy s kreativitou a tvořivostí, váš archanděl vás však z tohoto mrtvého bodu vysvobodí. Budete-li pečlivě pozorovat jeho znamení, kterým je nejčastěji duhová záře, a otevřete v takových chvílích svou mysl, Raziel vás obohatí o nové vědění.

Ve vztazích budete letos možná postrádat porozumění, a to jak ze strany vaší, tak i těch druhých. Nebojte se zeptat svého ochránce od Boha, jak zase najít společný směr. Moudrost dokáže zázraky, a tak vám přítomnost Raziela možná přinese i okamžiky, ve které jste už přestali doufat.

Osud bývá zdánlivě spjat s minulostí. Jste-li ovšem pod křídly archanděla Raziela, v roce 2022 vám ukáže, že budoucnost je tou jedinou podstatou všech životních cest a navracení se zpět je jen zbytečným odchýlením se od vás samých. 

Jestliže se budete potýkat s nedostatkem odvahy pro realizování svých představ a nápadů, obraťte se na Raziela. On vám ukáže ty pravé důvody, proč tyto myšlenky dotáhnout do úspěšného konce. Skrze vás se snaží odhalit světu tajemství, která mají být sdělena přesně teď a tady. Může se vám zdát, že rok 2022 pro vás bude obdobím bezvýchodných situací a slepých uliček. Vaše zdání je však mylné.

Právě proto nad vámi letos bude stát právě Raziel, který vám otevře několik různých dveří a možností, jak pokračovat dál.      

Které znamení zvěrokruhu Raziel opatruje  

Není to jen tak náhodou, že archanděl Raziel je patronem lvů. Jste-li lev, určitě o sobě víte, že disponujete velkým temperamentem a schopností předávat něco dál. Zejména v tomto směru však pro vás může být rok 2022 trochu netypický, neboť svět nebude vždy ochoten vám naslouchat.

Když budete mít pocit, že vás nikdo neslyší, zavolejte na pomoc Raziela. On vám navrátí váš hlas a znovu vám dodá chuť po vědění. A jestliže vás bude letos potápět nějaký kámen z minulosti, dejte na rady anděla tajemství a zaměřte se jen a jen na to, co bude, a jaké objevování podstaty bytí vás ještě na vaší cestě světem čeká.

 

Zdroje: