Partnerský horoskop na druhý dubnový týden: Blížence čeká týden plný romantiky a Raci se osmělí

Partnerský horoskop na druhý dubnový týden: Blížence čeká týden plný romantiky a Raci se osmělí
Někomu se tento týden nebude chtít ani vystrčit nos z domu, někdo bude naopak plný vášně a energie. Podívejte se, jestli to nebudete právě vy.

Beran

Na prvním místě pro vás bude aktivní odpočinek. Mějte soucit ke své lásce, bude-li od vás vyžadovat pozornost. Dávejte si pozor, abyste nezranili něčí city, v komunikaci můžete být stručnější, než jste obvykle. 

Býk

Tento týden se více věnujte sami sobě. Jste mistry v péči o sebe, ale sebeláska pro vás může být novou výzvou. Napište si seznam všech pozitivních věcí, které na sobě máte rádi. Posílíte tak sebevědomí, což se brzy projeví i ve vašem milostném životě.

Blíženci

Čeká vás týden plný romantiky a milostného opojení. Naplánujte si báječné rande se svým partnerem. Uskutečněte párovou masáž, návštěvu kina nebo výlet za město. 

Rak

Možná se vám tento týden nebude chtít ani vystrčit nos z domu. V milostných vztazích u vás převažuje stydlivost. Pokuste se osmělit a podělte se s partnerem o své představy. Pokud to uděláte, nebudete litovat.

Lev

Udržujte ve vztahu rovnováhu mezi fantazií a realitou. Zatím se nemusíte zavazovat, avšak dbejte na skutečná setkávání místo virtuálního kontaktu. S partnerem si užijete krásný čas, komunikace mezi vámi bude bezproblémová.

Panna

Tento týden se budete lidem spíše stranit. Zkuste však překonat jakoukoliv špatnou náladu a pozvěte svou lásku na rande. Obzvlášť ve čtvrtek vás může váš partner něčím překvapit. 

Váhy

Tento týden pro vás bude bohatý na společenská setkání. Nejraději byste byli na všech místech najednou. Buďte opatrní, abyste se nezapletli do sítě několika nápadníků. 

Štír

Všechna rozrušení z minulého týdne vám dnes mohou dávat větší smysl. I když budete chtít raději zůstat sami doma, zavolejte přátelům, abyste v jejich přítomnosti přišli na jiné myšlenky. 

Střelec

Daří se vám v soukromém i pracovním životě. Může se vám stát, že nebudete vědět, kam dříve skočit. Dobrým nápadem je společný výlet s partnerem, kdy se zcela odstřihnete od pracovních povinností.  

Kozoroh

Váš partner bude potřebovat láskyplnou podporu. Vezměte jej na příjemné místo nebo uvařte dobrou večeři jen pro vás dva a povídejte si. 

Vodnář

Tento týden na sebe snadno upoutáte pozornost a váš partner vás bude pravděpodobně nosit na rukou. Přemýšlejte, jaké dobrodružství spolu můžete zažít nebo co nového se můžete společně naučit.

Ryby

Tento týden budete vášniví a energičtí. Nabíjet vás budou vaše kreativní aktivity, ve kterých se stále zlepšujete. S partnerem v nich můžete pokračovat nebo svou energii převést do něčeho nového, co vás společně bude bavit. 

Zdroje článku: