Horoskop na druhý dubnový týden: Berani si dopřejí pauzu a Štíry potkají dobré zprávy

Horoskop na druhý dubnový týden: Berani si dopřejí pauzu a Štíry potkají dobré zprávy
Mnozí z nás se tento týden zaseknou na nedokončených projektech. Někteří zneklidní kvůli nečekaným událostem a nedostatku informací. Vše se nakonec setká v pravý čas. Přečtěte si horoskop na tento týden.

Beran

Možná se cítíte vyčerpaní, Berani. V práci na sebe netlačte a rozmyslete si, co je opravdu důležité a co může ještě počkat. Dejte si pauzu a odpočiňte si, než úplně ztratíte motivaci.

Býk

Odolejte pokušení jednat impulzivně, Býci. V tomto týdnu se můžete setkat s překážkami, které vás budou zdržovat od vaší práce. Smiřte se s tím, že některé věci nemůžete ovlivnit. 

Blíženci

Pokud vám do vašich plánů zasáhne nečekaná událost, vraťte se zpět k jednotlivým bodům a postupujte racionálně. Chaotické chování vám škodí, proto se držte při zemi a jednejte uvážlivě.   

Rak

Tento týden vás mohou rozptylovat vzpomínky z minulosti. Buďte opatrní, abyste neuvízli v nostalgii. Pokuste se odpustit sobě i druhým a s cennými zkušenostmi jděte dál.  

Lev

Přílišné přemítání nad povinnostmi vám může škodit, milí Lvi. Negativní myšlenky co nejrychleji zastavte a přesuňte svou pozornost jinam. Tento týden dejte přednost praxi před teorií. 

Panna

Nemusíte vše dokončit ihned, Panny. Možná je pro vás těžké ustoupit od svých požadavků, ale když to neuděláte, můžete se lehce vyčerpat. Dopřejte si tolik potřebnou pauzu, abyste dobili energii. 

Váhy

Rozmyslete si, co je pro vás momentálně nejdůležitější. Možná zjistíte, že práce, kterou jste dosud měli na prvním místě, vás již vůbec nenaplňuje. Zapojte se do věcí, které jsou pro vás smysluplné a které vám v životě dosud chyběly.

Štír

Pokud jste přemoženi stresem a v noci nemůžete dobře spát, můžete si oddechnout. V tomto týdnu očekávejte dobré zprávy. Výrazně se vám uleví, Štíři.

Střelec

Jsou před vámi velké plány, ale ještě zabrzděte, Střelci. Nejprve si vše v klidu projděte a dejte ostatním vědět, čím se nyní budete zabývat. Do ničeho neskákejte po hlavě a své plány si dobře zorganizujte.

Kozoroh

Všimli jste si, jak jste na sebe v poslední době přísní? Uvolněte se, Kozorozi, a buďte k sobě štědřejší. Stanovte si realistické cíle, ke kterým trpělivě směřujte svým vlastním tempem. 

Vodnář

Možná se vše nevyvíjí tak, jak jste si to představovali, nicméně větší tlak na okolnosti vám nepomůže. Situaci přijměte a vždy učiňte jen to, co je ve vašich silách. 

Ryby

Za každých okolností si zachovejte pozitivní přístup. Neznamená to, že nikdy nebudete smutní nebo naštvaní, ale vždy se vraťte k novým příležitostem, které vás opět postaví na nohy. 

Zdroje článku: