Partnerský horoskop na druhý dubnový víkend: Toužící Býci, hledající Lvi a charismatické Ryby

Partnerský horoskop na druhý dubnový víkend: Toužící Býci, hledající Lvi a charismatické Ryby
Myslíte si, že romantická večeře je dobrý nápad? Nebo přemýšlíte, zda se s partnerem o víkendu konečně usmíříte? Přečtěte si aktuální horoskop.

Beran

Je čas na relaxaci a léčení partnerského vztahu. Vyhněte se náročným diskuzím a raději se věnujte příjemným činnostem, které vás blaží na duši. Vyjděte si vzájemně vstříc, víkend je na to dostatečně dlouhý.

Býk

Možná tajně po něčem toužíte a máte problém to vyjádřit. Naslouchejte své intuici, která vás pobídne v pravou chvíli. V partnerské komunikaci se snažte nebrat si některá slova osobně. Raději se více informujte a ptejte, než partnerovi odpovíte.  

Blíženci

Na začátku víkendu můžete zkoumat nejasnosti vašeho partnerského vztahu. Citlivě vyjádřete své obavy a ptejte se s ochotou druhému naslouchat. Neděle se přehoupne z nedůvěry do harmonie a bude přát romantickým chvílím. 

Rak

I přestože se můžete setkat s partnerovým nesouhlasem, máte mnoho možností, jak se s touto situací vyrovnat. Jednou z nich je pokusit se vytvořit bezpečný prostor pro citlivý dialog a najít chvíli, kdy se oba budete cítit pochopeni.

Lev

Momentálně se ve vztahu hledáte se a tak se vaše partnerské spojení může lehce otřásat v základech. Hodně záleží na tom, jak moc se chcete o své pocity s partnerem podělit. Pokud jste zahlcení emocemi, dovolte si udělat krok zpátky, abyste nad situací získali větší nadhled. 

Panna

Část víkendu můžete trávit se svými společnými přáteli. Vyhraďte si také nějaký čas na to, abyste byli jen se svým partnerem. Pokud si najdete čas na intimní sdílení, můžete se vyvarovat problémům s žárlivostí.

Váhy

Dlouhé a náročné diskuze nejsou tento víkend nic pro vás. Více než kdy jindy se právě teď potřebujete ujistit o své lásce. Čím otevřenější ke svému partnerovi budete, tím většího přijetí se také dočkáte. 

Štír

Možná se o víkendu budete cítit trochu mimo vaši komfortní zónu, ale první dojem často klame. Oddejte se dobrodružství, které vám nabízí vaše láska, otevřou se tak dveře do vašeho srdce.

Střelec

Pokud se tento víkend přímo nenastěhujete ke své lásce, čeká vás pravděpodobně plánování společné budoucnosti. Váš společný domov je nejlepším místem pro romantiku. Nastal čas k prozkoumání vašich zájmů a předsevzetí. 

Kozoroh

Zapomeňte na domácí práce a vezměte svou drahou polovičku na romantickou večeři při svíčkách. Rozmazlujte se vzájemnou pozorností a péčí, kterou si oba tolik zasloužíte.

Vodnář

Čím více budete pěstovat sebelásku, tím vyšší je šance, že se dočkáte větší pozornosti i od svého partnera. Hlavně v sobotu si dejte pozor na projevy nervozity, kterými byste mohli zbytečně narušit příjemný víkend.

Ryby

Společné koníčky, zábavné aktivity a večírky jsou skvělou možností k posílení vaší vzájemné lásky. Oddejte se společnému potěšení a dovolte partnerovi, aby vás mohl něčím překvapit.

Zdroj článku: