Horoskop pro náctileté na září: Ryby budou přepadat pocity méněcennosti, Štíří poznají nové lidi

Horoskop pro náctileté na září: Ryby budou přepadat pocity méněcennosti, Štíří poznají nové lidi
I náctiletí mladí lidé jsou zvědaví, co je v jejich životě čeká. A proto myslíme i na ně a přinášíme jim horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc září.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Září pro vás bude velmi úspěšný měsíc. Dařit se vám bude vše, na co sáhnete. Ve škole se dobře chytnete už od začátku, což pro vás bude velkou výhrou i do dalších měsíců. Skvěle se vám bude dařit také ve vztazích, a to nejen kamarádských, ale dařit se vám může také u opačného pohlaví.

Býk (21. 4. –⁠21. 5.) 

V září na vás čekají skvělé příležitosti a bylo by dobré, abyste jich využili naplno. Může se jednat například o nové zážitky a zkušenosti. Nebojte se zkoušet nové aktivity. Díky nim můžete prožít nejen krásné chvíle, ale také poznat spoustu nových a zajímavých lidí.  

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Už delší dobu máte nějaké přání, po kterém velmi toužíte. A právě v září se vám může začít toto přání plnit. Možná si toho hned nevšimnete, ale věřte, že se vše děje ve váš prospěch a vaše přání bude velmi brzo vyslyšeno. Tento měsíc tak pro vás znamená velmi krásné chvíle a situace.  

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Září pro vás může být trochu náročné. Začíná školní rok a s ním spojené povinnosti a aktivity. Nezapomínejte ale také na odpočinek a občas se trošku zklidněte. Pomoci vám může třeba jóga, meditace nebo procházky v přírodě. Dopřejte si dostatek času pro sebe a své myšlenky.  

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Dlouho vás trápí nějaká situace a vy stále přemýšlíte, jestli dopadne tak, jak si přejete. V září už ale budete mít jasno. Tato situace nedopadne sice přesně tak, jak si představujete, ale nemusíte se bát. Dopadne přesně tak, jak je pro vás nejlepší a vy budete nakonec rádi, že vaše přání nevyšla přesně tak, jak jste si představovali.  

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Pokud vás o prázdninách něco trápilo, v září se dočkáte pozitivní změny. Může se jednat například o zdravotní problémy, zhoršenou psychiku, stres nebo třeba narušená přátelství. Ať už to bylo cokoli, září pro vás bude ve znamení pozitivních změn a zotavení.  

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Tak vám se bude v září opravdu dařit! To, co si tak dlouho přejete, se brzo uskuteční. Ať už se jedná o tajnou lásku, úspěchy ve škole nebo pěkné vztahy s kamarády, v září budete naprosto nadšení. Ale neusínejte na vavřínech. Nejen školní úspěchy, ale také vztahy je velmi důležité budovat a pečovat o ně.   

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Možná jste v předchozích týdnech a měsících nebyli se svým životem tak úplně spokojení. Máte pocit, že vás nic nebaví a nenaplňuje. Září ale bude ideálním měsícem pro změnu. Zkuste si najít nové koníčky a záliby, které vás v životě posunou dál a budou vás opravdu bavit. Navíc tak můžete poznat nové lidi.  

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Měsíc září vás vybízí k akci. Buďte aktivní a pracujte na svém štěstí. Nezahálejte a hned na začátku začněte ve škole pořádně makat. Vytvoříte si tak pevný základ pro váš školní rok. Nezapomínejte ani na mimoškolní aktivity. Prázdniny jsou sice za námi, ale i tak si můžete užít ještě velkou spoustu zábavy.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

V září je samozřejmě velkým tématem škola. A není se čemu divit, když na vás čeká první školní den. Občas se ve škole stydíme přiznat, že něčemu nerozumíme. A to je opravdu škoda, protože si tím zbytečně komplikujeme další studium. Pokud něčemu nerozumíte, nebojte se říct si o pomoc a sehnat si více informací. Poprosit můžete učitele, spolužáky, rodiče nebo třeba dohledat informace v knihách a na internetu. Není to žádná ostuda.  

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Vývoj událostí v měsíci září bude čistě ve vašich rukou. Pokud vás budou přepadat negativní pocity a smutné až lítostivé emoce, popřemýšlejte, jestli opravdu stojí na reálném základu, anebo jestli nejsou náhodou způsobeny jen vašim nereálným očekáváním a jestli se nejedná o naprosto zbytečné trápení.  

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V září vás mohou přepadat pocity méněcennosti a nenaplnění. Chcete s každým vycházet dobře a všem se zavděčit. Často ale zapomínáte na sebe a své potřeby a potom se zbytečné trápíte. Buďte víc asertivní, a pokud se vám nelíbí, jak se k vám někdo chová, tak mu to jednoduše řekněte. I vaše emoce a potřeby jsou totiž velmi důležité.  

Zdroj článku:
  • autorský text