Ravenův horoskop na srpen 2022: Býkům se bude dařit v milostném životě, pro Kozorohy bude srpen náročný

Ravenův horoskop na srpen 2022: Býkům se bude dařit v milostném životě, pro Kozorohy bude srpen náročný
Léto už je v polovině a přichází srpen. Horoskopem pro tento měsíc vás jako vždy provede astrolog a mág Raven Argoni. Podívejte se, co vám hvězdy prorokují.

Beran

V srpnu budou Berani chvíli snít a podlehnou svým představám o dokonalém životě. V tomto období se také vynoří určité bloky, které vás již dlouho pronásledují, a objeví se i mírné zdravotní problémy se zády. Proto byste se měli zaměřit sami na sebe a začít řešit své problémy – tento měsíc je pro vyřešení mnoha z nich ideální.

Býk

V osobním a milostném životě se vám bude v srpnu velice dařit. V práci se však hromadí dlouhodobé problémy a můžete také čelit nepříjemným sporům s nadřízenými. Toto období vás povzbudí k důležitým pracovním rozhodnutím, která se vám zpočátku nemusí zdát správná, ale v budoucnu je oceníte.

Blíženci

Srpen bude pro Blížence měsícem plným překvapivých zvratů. Dejte si pozor na svou impulzivní povahu a přehnanou žárlivost. Váš život bude celkově velmi hektický, ale nezapomínejte se dobře stravovat, abyste se vyhnuli zažívacím potížím, ke kterým budete tento měsíc náchylní.

Rak

Tento měsíc si dejte pozor na své blízké přátele. Hvězdy věští zradu. Nicméně vám tato zkušenost otevře oči v tom smyslu, že budete schopni odpustit a posunout se v životě dál. Ujasníte si své priority a budete připraveni na radikálnější změnu. Změnami se bude tento měsíc ostatně hemžit. Pokud uvažujete o koupi jiné nemovitosti, je právě teď ten správný čas.

Lev

V srpnu budou mít Lvi díky své dominantní planetě – Slunci – nejlepší období v roce. Budete skvělí v práci a vaši kolegové k vám budou vzhlížet. Při obtížném rozhodování dbejte na své instinkty a štěstí se k vám přikloní. Budete také ambicióznější, čehož si všimnou vaši nadřízení. Pozor na vztahy s kolegy, které se pravděpodobně trochu zhorší.

Panna

Po relativně klidných měsících přichází pro Panny období hněvu. Na povrch vyplují staré křivdy a vy budete toužit po rozhřešení. V práci budete pravděpodobně úspěšní, a to díky své zvýšené ctižádosti. V každé situaci si budete stát za svým a na názorech druhých vám nebude záležet, což může mít negativní i pozitivní důsledky.

Váhy

V srpnu budou Váhy velmi společenské. Probudí se ve vás empatie a díky tomu se stanete oblíbenými rádci svých přátel. Tento měsíc byste pro druhé udělali vše, takže vás bude naplňovat, když se vám přátelé svěří a vy jim budete moci poradit a podpořit je. 

Štír

Srpen přinese Štírům porci tvrdohlavosti a odhodlání. V tomto měsíci dosáhnete všeho, co si stanovíte jako svůj cíl. Budete však mít tendenci nebrat ohledy na ostatní a nemít žádné hranice, což může být problematické, zejména v práci.

Střelec

V srpnu Střelci nebudou moci přestat myslet na svobodu a cestování. Užijete si jak jednodenní výlety, tak pobyty v zahraničí. Tentokrát byste se však měli pokusit vystoupit z komfortní zóny hotelu a pláže a vydat se na průzkum neznámého místa. Nepochybně toho nebudete litovat.

Kozoroh

Srpen bude náročný. A to hlavně emocionálně a psychicky. Pozor na změny nálad, žárlivost i laxní přístup k práci. Může se vám to šeredně vymstít.

Vodnář

V srpnu budou Vodnáři brát vše příliš vážně a osobně. Začnete být také přehnaně perfekcionističtí, což vás bude motivovat, ale zároveň vás jakýkoli neúspěch při dosahování vašich cílů položí a můžete mít i úzkosti.

Ryby

Tento měsíc vám rozhodně nebude chybět chuť být ve společnosti. Necháte všemu volný průběh, nebudete se ničím stresovat a budete si jen naplno užívat každý okamžik. Dalším plusem bude nově nabytá trpělivost.