Tato rozmazlená znamení očekávají, že s nimi bude zacházeno jako se členy královské rodiny

Tato rozmazlená znamení očekávají, že s nimi bude zacházeno jako se členy královské rodiny
Některá znamení zvěrokruhu jsou sobečtější než ostatní. Ovšem jsou tu i taková, která překračují veškeré meze a předpokládají, že s nimi bude každý zacházet jako se členem královské rodiny. Je to i váš případ? Podívejte se.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nesnášíte kritiku vaší osoby. Je tedy zřejmé, že po všech budete požadovat, aby se k vám chovali jako k někomu, na něhož se nesmí zvýšit hlas. Rádi rozmazlujete ostatní lidi, ale ještě raději jste, když někdo rozmazluje vás.

Pokud nedostanete, co chcete, můžete se vydržet vztekat celé hodiny, dokud nedostanete, po čem toužíte, nebo nevyhasne jiskra naděje, že byste to mohli dostat. Většinou si vybíráte partnery, kteří jsou schopni vám dát všechno. Jste nerozhodní a nespokojíte se pouze s jednou věcí, musíte mít všechno, o co vaše periferní vidění zavadí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste rozmazlení již od svého narození. Cokoliv si zamanete, to toužíte získat, a častokrát nevíte, jak se chovat, pokud vám někdo něco nekoupí či nedovolí. Dotyčného proto čeká spousta výbuchů vzteku i beznaděje, dokud nepovolí.

Také chcete být středem pozornosti, a pokud se vám jí nedostává, jste ochotni udělat cokoliv, aby si vás ostatní začali více všímat. Pokud to znamená být nepříjemní, vy se toho neštítíte a nestydíte se vašim přátelům i rodině zkazit celý den. Abyste byli klidní, musíte mít všechno jako první a také dostávat každý den nespočet dárků.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejste vůbec sobečtí, a přesto jste se ocitli na tomto seznamu. Příliš se staráte o jiné lidi a o sebe příliš nedbáte. Na oplátku požadujete, aby se k vám ostatní chovali jako vy k nim – jako k někomu naprosto výjimečnému.

Pokud se tak neděje, upadáte do stavu sebelítosti, ovšem ostatním říkáte, že si tento stav naprosto zasloužíte, poněvadž chcete, aby s vámi bylo zacházeno jako se členem královské rodiny. Častokrát říkáte, co chcete, spíše v bodech, abyste se nemuseli sami rozhodovat. Pokud vám někdo přinese více dárků splňujících uvedené body, budete šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Staráte se spíše o jiné lidi než o sebe, nicméně to nic nemění na faktu, že jste rozmazlení a očekáváte, že s vámi bude zacházeno, jako byste byli z křehkého skla či z cukru. Po partnerovi požadujete, aby vás rozmazloval, protože se podle vás jedná o součást romantiky.

Dárky by vám měl kupovat ideálně každý den, abyste se cítili docenění. Pokud však dostáváte všeho příliš, začnete být též sobečtí. Povyšujete se nad svého partnera, pokud vám nedokáže odolat, nicméně i přesto mu jste nesmírně vděční.

Zdroj článku: