Partnerský horoskop na 2. dubnový víkend: Berani se budou o partnera starat, Štíři se naštvou

Partnerský horoskop na 2. dubnový víkend: Berani se budou o partnera starat, Štíři se naštvou
Úplněk ve Vahách, který nastal ve čtvrtek, bude přímo souviset s tím, jak strávíme svůj víkend. Naše myšlení bude ovlivněno Měsícem i znamením Vah. Pro někoho to bude krušné období, pro jiné skvělá příležitost k romantické schůzce a upevňování vztahu s partnerem. Jak si tento víkend povedete Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem byste měli vyrazit na rande, dejte ale pozor na to, abyste nebyli příliš nažhavení. Nemusí se Vám to vyplatit, můžete si partnerovy posunky vyložit špatně. Dobrou zprávou je, že se o partnera budete více zajímat a starat se o něho. To silně zlepší váš vztah.

Býk (20. dubna – 20. května)

S partnerem budete sdílet jeho záliby, tento víkend neexistuje nic, k čemu by Vám chybělo odhodlání. Pokud je Váš partner rodinně založený, navštívíte jeho rodinu. Nyní se mu plně oddáte a pobavíte se, když s ním začnete sdílet to, co ho naplňuje.

S partnerem budete sdílet jeho záliby, tento víkend neexistuje nic, k čemu by Vám chybělo odhodlání.
S partnerem budete sdílet jeho záliby, tento víkend neexistuje nic, k čemu by Vám chybělo odhodlání. | Zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Ať už si s partnerem rozumíte či nikoliv, je moudré zajít na rande. Může být výjimečné nebo zcela prosté, nezáleží na investovaných penězích, ale na tom, že strávíte čas společně. To Vás neuvěřitelně sblíží. Tentokrát zkuste nechat elektroniku doma.

Rak (22. června – 22. července)

Váš partner Vás mile překvapí nějakou novinkou. Obzvláště v sobotu se můžete těšit na skvělé rande nebo ho sami zorganizovat. Dáte do toho kus svého srdce, proto toto rande bude originální a nezapomenutelné. Společná návštěva rodin vás obou bude značně uspokojivá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Neustále budete ve vztahu vymýšlet nové zlepšováky a také nápady, které Vašemu vztahu nijak výrazně nepomohou, ale také mu neublíží. Také budete mít nápady, jak vztah náležitě okořenit, a povede se Vám to, vztah se opravdu zlepší, a to více, než jste si mysleli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Obdarujte svého partnera vhodným dárkem, bude Vám za to vděčný. Vděčnost je také to, co Vám pomůže si partnera vážit, protože nehledě na to, v jakém jste časovém presu, Váš partner Vás vždy podporoval, přestože svou náklonnost k Vám nemusel vždy projevovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Pozorně poslouchejte partnerova slova a nedělejte ukvapené závěry. Právě špatné pochopení může Váš vztah na dost dlouhou dobu poškodit. Na vše se dívejte z různých úhlů pohledu, pokud nechcete, abyste začali dlouhou hádku, při níž můžete litovat, že jste partnera vůbec potkali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete mít s partnerem velký problém, ale nebudete vědět proč. Něco Vám na něm bude hodně vadit. Pokud budete chtít to řešit, nejlepší volba pro Vás je nahlédnout do své minulosti a poučit se ze svých chyb. Také se partnera můžete zeptat, jak se cítí on, a vyjádřit mu svou lásku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte po emocionálním spojení s partnerem. Budete mít mazlivou náladu a také navrhnete menší výlet, při němž byste si mohli dlouze popovídat. Partnerova přítomnost Vás bude těšit a na konci výletu mu vyznáte svou lásku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete být na romantiku trochu natěšení, což Váš partner nemusí ocenit. Nezapomeňte, že i správné načasování je nesmírně důležité. Pokud Váš partner ztratí na romantiku chuť, můžete se hodně naštvat. Zkuste zůstat klidní, to pomůže více.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte partnera poznat jinak, než jak jste ho poznávali doposud. Tento víkend budete otevřeni novým možnostem a partnerovi přenecháte volnou ruku. Díky tomu zjistíte, že způsob, jakým chce trávit volný čas, je skutečně úžasný.

Ryby (19. února – 20. března)

Čas strávený s partnerem nebude tak příjemný, jak jste si původně oba plánovali. Ba naopak. Všechno začne nevinně, budete mít skvělou náladu, ovšem Vy budete mít tendenci všechno špatně pochopit. Zkuste se nad slovy partnera zamyslet, než nějak zareagujete.

Zdroj článku: