Na tato tři znamení čeká v březnu velké bohatství: Blíženci si užijí peníze s rodinou, Raky bude pokoušet minulost

Na tato tři znamení čeká v březnu velké bohatství: Blíženci si užijí peníze s rodinou, Raky bude pokoušet minulost
V březnu se mohou na krásné bohatství těšit především následující znamení zvěrokruhu. Pokud mezi ně nepatříte, nemusíte truchlit. Možná nepatříte mezi nejšťastnější znamení v oblasti financí, ale dařit se Vám může i tak. 

Pokud chceme být bohatí, musíme pro to ve většině případů taky něco udělat. Někdy se nám samozřejmě zadaří a vyhrajeme nějaké peníze nečekaně v loterii, nebo si finančně polepšíme díky krásnému daru. Tento měsíc, ale bude spíše o spravedlivé odměně za odvedenou práci. Blížencům, rakům a kozorohům půjde ale práce pěkně od ruky a dočkají se velmi sympatických částek na výplatních páskách. Jak můžete své bohatství znásobit.

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Desítka pentaklů 

V březnu na Vás čeká nová pracovní výzva. Možná pro Vás nebude úplně jednoduchá, ale rozhodně se jí nemusíte bát. Jste velmi schopní a pracovití lidé a přijetí této výzvy, nebo nového projektu se Vám velmi vyplatí, a to především po finanční stránce. Pokud si přece jen nebudete zcela jistí svojí kvalifikací, nebojte se využít i jiné zdroje. Můžete o radu požádat zkušenější kolegy. Pokud se chcete ale raději spolehnout sami na sebe, využijte literaturu. Pomoci Vám mohou také vzdělávací, nebo rekvalifikační kurzy. Díky této skvělé možnosti se Vám podaří rozmnožit Vaše finance.

Vaše tvrdá práce bude skvěle ohodnocena a Vám se začne dařit naprosto skvěle. Další finanční obnos se k Vám může dostat také ve formě daru. Finančně budete v březnu výborně zajištění. Tyto peníze si budete užívat především s rodinou. Popřemýšlet můžete například o společné dovolené, na které si po náročné práci konečně odpočinete a prožijete krásné chvíle. 

V práci se vám bude neskutečně dařit, na výplatě to rozhodně pocítíte
V práci se vám bude neskutečně dařit, na výplatě to rozhodně pocítíte | Zdroj: G-Stock Studio / Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) - Devítka holí 

Březen je pro Vás a Vaše konto naprosto ideálním měsícem. Pokud budete odvážní, dočkáte se nádherných zisků. A štěstí Vám bude hrát do karet. Dařit se Vám bude především díky Vaší skvělé schopnosti analyzovat. Vždy se Vám podaří danou pracovní situaci rozebrat a díky tomu vyberete pokaždé to nejlepší možné řešení, které vás dovede k pracovním úspěchům a tím i ke krásné finanční stránce. Pokud se ale nechcete o tuto příležitost připravit, buďte obezřetní. Překazit si to totiž můžete Vy sami a vaše minulost. Neobjeví se sice žádné škraloupy z minulosti, ale mohla by ovlivnit vaše rozhodování.

Berte nastalou situaci jako zcela novou a ojedinělou. Nepřenášejte si do svého jednání negativní zkušenosti z minulosti. S touto příležitostí nijak nesouvisí. Naopak nyní potřebujete nový a odvážný pohled na věc.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Velekněz 

V březnu se Vám bude finančně velmi dařit především kvůli vaší spolupráci. Ta bude probíhat s postarším mužem, který je pro Vás velkou autoritou. Může to být Váš nadřízený, ale stejně tak zkušený kolega, kamarád, nebo člen rodiny. Tento člověk je vaším vzorem a má ohromné zkušenosti v oblasti v pracovní oblasti, která pro Vás bude tento měsíc nesmírně důležitá. Celá vaše spolupráce bude založena na ctnosti, důvěře, naslouchání a vzájemném učení. Nebojte se přijmout pomoc tohoto člověka. Nejen, že Vám to přinese nemalé finance, ale získáte také mnoho nových zkušeností, které Vám budou prospěšné i do budoucna.   

Zdroj článku:
  • Autorský text