Partnerský horoskop na 4. dubnový týden: Kozorozi uspořádají rande, Panny se spojí s partnerem

Partnerský horoskop na 4. dubnový týden: Kozorozi uspořádají rande, Panny se spojí s partnerem
Od pondělí do středy budou někteří z nás mít problém s trpělivostí ve vztahu, bude se zdát, že náš partner má nereálná očekávání. Naopak od čtvrtka se s partnerem opět sblížíme a můžeme zatoužit po zábavě, a to do konce víkendu, Měsíc bude ve Lvu. Co čeká Vás? To se dozvíte po přečtení tohoto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Partner Vás bude ze začátku týdne zkoušet, co vydržíte. Alespoň to si budete myslet první tři dny v týdnu. I když Vás bude pouze škádlit, Vy si to vyložíte špatně a budete reagovat agresivně či odtažitě. Naopak po zbytek týdne pro Vás partner bude mít překvapení, které Vás potěší i pobaví.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud budete mlčet, první dny v týdnu budou krušné. Pokud chcete klidný vztah, budete se muset vyjádřit. Toho docílíte nejlépe hrátky se slovy a vyjádření Vaší lásky partnerovi. Ve druhé polovině týdne budete chtít zůstat doma a pobavit se s partnerem tam.

Pokud chcete klidný vztah, budete se muset vyjádřit.
Pokud chcete klidný vztah, budete se muset vyjádřit. | Zdroj: FUCKtograff/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud budete schopni si uvědomit, odkud pramení Váš vztek, který tento týden budete zažívat, neprojeví se to na Vašem partnerském vztahu. Nicméně ve čtvrtek se s partnerem pobavíte, budete kreativní. Po zbytek týdne si dejte pozor na Vaše nápady, budou velmi ztřeštěné.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete začít na partnera křičet, pokud si nebude chtít vyslechnout Vaše názory. Tento týden více než kdy jindy budete cítit nutkání se s ním podělit o své názory, a to zejména ze začátku týdne. Od čtvrtka budete hodně upřímní, což posílí Váš partnerský vztah.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud s partnerem příliš nevycházíte, budete mít tendenci se od něho izolovat. Pokud spolu vycházíte, budete jeho přítomnost vyhledávat. Pokud jste se partnerovi příliš nevěnovali, v druhé polovině týdne to změníte a vyslechnete si, jak plánuje budoucnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte po spojení s partnerem, a to po celý týden. Pokud jste se mu v poslední době příliš nevěnovali, v první polovině týdne budete hodně přilnaví. Naneštěstí zjistíte, že ve vztahu existuje problém, který jste dosud nevyřešili, a ve druhé polovině týdne se na něj zaměříte.

Váhy (23. září – 23. října)

Věnujte pozornost tomu, jak se cítíte. Měli byste si uvědomit všechny negativní pocity, abyste je nepřenesli na svého partnera. Sdělte mu všechny své myšlenky. Od čtvrtka provádějte s partnerem činnosti, které vám pomohou opět najít kouzlo vztahu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměřte se na svou intuici, zejména na začátku týdne. Pokud se na ni nemůžete zaměřit, snažte se zredukovat veškeré negativní emoce. Poté si s partnerem můžete užívat života. Ve čtvrtek Vás může partner inspirovat k většímu pracovnímu úspěchu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na začátku týdne se budete snažit partnera uklidnit, pokud se mu zrovna nebude dařit. Také budete romanticky naladěni na pěkný večer. Od čtvrtka můžete partnera pozvat, abyste se společně něco naučili. Pokud Vaše zvídavá stránka nebude naplněna, stanete se neklidnými.

Střelci budete romanticky naladěni
Střelci budete romanticky naladěni | Zdroj: EpicStockMedia / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete s partnerem trávit více času. Pravděpodobně si to neuvědomujete, ale svého partnera jste v poslední době zanedbávali. Od čtvrtka do soboty budete mít skvělou šanci uspořádat nezapomenutelné rande, jímž svého partnera nadchnete i nažhavíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začátkem týdne si dejte pozor, abyste se nevěnovali sami sobě více než partnerovi nebo naopak. Rovnováha ve vztahu bude hodně důležitá. Ve čtvrtek budete chtít vyřešit všechny problémy ve vztahu, neměli byste však zapomínat, že najednou nelze vyřešit všechno.

Ryby (19. února – 20. března)

Začátkem týdne budete romanticky založení, dejte si ale pozor, aby měl Váš partner stejně mazlivou náladu jako Vy. Nejraději byste k němu byli přilepení celý den. Ve čtvrtek mu můžete připravit příjemné překvapení, například malý a zároveň roztomilý dárek.

Zdroj článku: