Výklad tarotových karet na tento víkend: Karta Poustevníka vybízí Raka k dělání jen toho, co je opravdu baví, Býkům Princ disků dodá odvahu

Výklad tarotových karet na tento víkend: Karta Poustevníka vybízí Raka k dělání jen toho, co je opravdu baví, Býkům Princ disků dodá odvahu
V moc tarotových karet věřili již naši předkové. Po večerech si je vykládali a věštili z nich svou budoucnost. Pokud i vy alespoň trochu věříte v jejich moc, podívejte se, co vás o víkendu čeká a nemine.

Beran (21.3. – 20.4.)

Vesmír vám je nakloněn, a tak vás čeká úžasný víkend plný dobrodružství a nových příležitostí. Uvolněte se a nechte se unášet životem. Čas byste měli trávit se svými nejbližšími. Zkuste si uspořádat společnou rodinnou snídani, jděte na výlet nebo do kina a užívejte si společně strávený čas.

Býk (21.4. – 20.5)

Co takhle do vašeho života přidat trochu více smyslnosti. Váš partner to dozajista uvítá a Princ disků vám k tomu dodá potřebnou odvahu. Pokud máte rozdělané nějaké plány, bez houževnatosti a dávky tvrdohlavosti se vám je nepodaří dokončit. Zkuste si jít za svým cílem, pozor si však dejte, abyste se kvůli tomu nepohádali se svými blízkými.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

To, co se odehrálo ve vaší minulosti, brzy ovlivní i vaši budoucnost, tak praví karta Šestka pohárů. Do vašeho života může vniknout osoba, kterou jste již delší dobu neviděli a nyní vám život převrátí úplně naruby. I tak nemyslete na to, co se již událo a neustále se dívejte do své budoucnosti.

Rak (22.6. – 23.7.)

Kdy jindy si udělat čas sami na sebe, než o víkendu? Karta Poustevníka k tomu přímo vybízí. Vyhraďte si čas a dělejte jen to, co vás opravdu baví a naplňuje. Každý tyto chvilky potřebuje pro své psychické zdraví a pohodu. Poslouchejte, co vám říká vaše vnitřní já.

Lev (24.7. – 23.8.)

Každý má občas takové chvíle, kdy přemýšlí, proč tady na světě jsme, jaký to má důvod a účel... Nepodléhejte těmto chmurám, které na vás navalí karta Sedmička mečů. Nyní již víte, že tento splín na vás o víkendu padne a zkuste mu předejít. Naplánujte si dny plné aktivit, a tak na špatnou náladu nebudete mít jednoduše čas!

Panna (24.8. – 23.9.)

Karta Vozu znamená cestu, která vede k úspěchu. Velmi pravděpodobně se vám v tyto dny podaří něco úspěšně dokončit. Dejte si však pozor na to, abyste nebyli z práce příliš vyčerpaní, svou energii tedy využívejte s rozumem.

Dočkáte se úspěchu
Dočkáte se úspěchu | Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Váhy (24.9. – 23.10.)

Odvaha vám rozhodně o víkendu chybět nebude, dodá vám ji Sedmička holí. Pokud se před vámi objeví nějaká překážka, snadno ji zdoláte. Varování přichází před soutěživostí. Nesnažte se být za každou cenu lepší než lidé okolo vás.

Štír (24.10. – 22.11.)

Nenechávejte ostatní, aby se pletli do vašich záležitostí. Pokud tak někdo učiní, pravděpodobně na něj "vyjedete", jelikož vás ovládne Čtyřka pohárů, která s sebou nese rozmrzelost a nevrlost. Ve vztahu budete mít pocit křivdy. Než se však s partnerem začnete hádat, raději se uklidněte a zkuste si vše vysvětlit.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Přirozeným koloběhem života je, že něco zaniká a něco nového opět vzniká, a tak se máme znovu na co těšit. Karta Smrti vám na víkend přináší právě tuto možnost. Nevnímejte tento tarot jako tragédii, ale spíš jako příležitost s něčím skoncovat. Necítíte se ve vztahu dobře? Práce vás nenaplňuje? Nebo se jen potřebujete zbavit nepotřebných věcí? Teď je ten nejlepší čas!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Eso pohárů vám o víkendu nabídne velké citové vzplanutí. Nezadaní by měli určitě vyrazit do společnosti, pozor si však dejte na známosti na jednu noc, karty v tom vidí komplikace a následné problémy. Zkuste se seznámit s někým, kdo vás zaujme na první pohled.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Princ holí vás bude povzbuzovat k tomu, abyste dokončili všechny vaše víkendové plány. Varování přichází před vámi samými, někteří lidé ve vás a vašich činech mohou vidět egoismus a samolibost, což by vám do budoucnosti mohlo uškodit.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Věřte si a zkuste si prosadit svůj vlastní názor. Osmička mečů nám říká, že se v partnerském životě nemusíte cítit úplně dobře. Sedněte se a v klidu si o tom s partnerem promluvte, situace se brzy vyřeší.

Zdroj článku:
  • Autorský text