Horoskop na říjen pro zadané: Býci se budou potýkat s problémy ve vztahu, Kozorohy čeká plno příjemných zážitků

Horoskop na říjen pro zadané: Býci se budou potýkat s problémy ve vztahu, Kozorohy čeká plno příjemných zážitků
Jak se vám bude během října dařit ve vztahu? To se dozvíte díky tomu, že se podíváte na aktuální horoskop, co vám hvězdy zrovna předpovídají.

Beran

V říjnu se budete ve vztahu cítit tak trochu upnutě. Budete mít pocit, že se nic nového neděje a že stagnujete. Nezapomínejte ale na to, že přesně tohle máte ve vlastních rukou, protože stačí naplánovat nové výlety a příležitosti pro získávání zážitků, které váš vztah trochu oživí.

Býk

V měsíci říjnu toho na vás bude prostě hodně. Budete se potýkat s problémy ve vztahu, kde budete řešit až příliš mnoho starostí. Pro vaši pohodu bude důležité, že si ujasníte, co vy sami přesně chcete. Někdy to však bohužel může znamenat i výrazné přehodnocení stávajícího vztahu.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Blíženci

Ve vztahu se stále nedokážete úplně uvolnit a máte pocit, že vás něco brzdí. Jasnou brzdou, která vám kazí nové zážitky a rozvoj vztahů, jsou především vaše minulé problémy v již skončených vztazích. Sami pro sebe si tak budete muset jednotlivé kapitoly uzavřít a snažit se naučit znovu důvěřovat, protože to budete potřebovat.

Rak

Ve vztahu to během měsíce října bohužel nebudete mít vůbec jednoduché. Budou se objevovat neshody a hádky, které mnohdy vzniknou kvůli naprostým maličkostem. Raději tak buďte opatrní a kontrolujte se, ať neřeknete nebo neuděláte něco, co by vás mohlo později mrzet.

Lev

Během října vám mírně ubývá energie, což může být náznak toho, že ve vztahu není všechno ideální. Právě měsíc říjen by pro vás měl představovat pomyslný rozcestník, kdy se rozhodnete, jestli má vztah dále smysl a budete na něm pracovat, nebo se naopak poohlédnete někde jinde.

Panna

Říjen bude přát vztahům, protože panny budou mít štěstí v navazování nových známostí i rozvíjení stávajících vztahů. Budete na vrcholu z pohledu empatie i komunikace s protějškem, což je vždy skvělá zpráva, která slouží jako vyloučení možných konfliktů.

Váhy

Pro váhy nebude říjen úplně klidným měsícem. Čekají vás rozpory v rodinných vztazích i problémy ve vztahu s vaší drahou polovičkou. Místy půjde o náročné řešení, kdy musíte pamatovat na snahu o nalezení kompromisu. Výraznou pomocí z běžného životního stresu může být volný víkend, což prospěje i vašemu vztahu.

Štír

Koncem měsíce budete řešit ve vztahu problémy s nedorozuměními. Do té doby ale budete mít plno štěstí, a to například i při navazování nových kontaktů. Snažte se z toho vytěžit maximum, protože dlouho se vám podobná šance nebude opakovat.

Střelec

Během října se budete setkávat s přáteli, což může při nedostatku komunikace ve vztahu působit určité problémy a nedorozumění. To však můžete poměrně jednoduše vyřešit. Stačí občas vyrazit ven i s drahou polovičkou a bude po problémech.

Kozoroh

V říjnu se budete dobře cítit po boku svých milovaných. Jde tak o ideální měsíc pro navazování hlubších vztahů a vzájemného porozumění. Když k tomu přidáte i pár společenských akcí, půjde o měsíc plný příjemných zážitků. Tak si užívejte pohodu a jednoduchost při řešení partnerských vztahů, protože to nebude trvat věčně.

Vodnář          

Vztahy budou během října oblastí, která vám půjde. A to jak komunikace a společenské zážitky s přáteli, tak i čas strávený s rodinou. Během skvělých zážitků s partnerem se však můžete nechat unést a nehlídat rozpočet, což by mohlo skončit nepříjemnou finanční situací.

Ryby

V komunikaci s partnerem bude vznikat mnoho nedorozumění a nebude pro vás vůbec jednoduché naladit se na společnou notu. Půjde o těžký měsíc ve vztahové oblasti, ale ani tak vás neopustí optimistický duch, což je v konečném důsledku stejně nejdůležitější.

Zdroje článku: